AS Tremo Bucuresti Steaua Bucuresti 1-4

AS Termo Bucuresti – Steaua Bucuresti, 1-4 (1-3)

Meciul cu AS Termo Bucuresti s-a terminat, asa cum ne-am obisnuit deja, cu victoria Stelei. Insa nu a fost o victorie la fel de dulce ca celelalte de pana acum. In acest meci, Steaua a primit primul gol al sezonului.

Steaua a inceput meciul in urmatoarea formula:

22. Horia Iancu – 2. Mihai Butoi, 4. Ştefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 25. Claudiu Zamfirescu, 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vâlcea, 8. Cadolar Curt, 10. Alin Predescu – 9 Mirea

Rezerve: 1.Chis – 5. Radu, 6. Lolescu, 7. Patranoiu, 11. Macris, 15. Olaru, 19. Turbatu, 23. Chirila, 26. Moldoveanu

Antrenor: Ion Ion


Echipa noastra a reusit sa controleze in totalitate prima repriza. Impinsi de la spate de aproape 3000 de oameni, baietii lui Ion Ion au marcat 3 goluri. Vilcea in minutul 19, Curt, in minutul 31, si Predescu, in minutul 36 si-au trecut numele pe tabela, fundasul Butoi oferind doua pase de gol.

Din pacate, prima repriza nu a fost numai lapte si miere. Steaua a primit primul gol al sezonului, visele noastre ca echipa sa promoveze fara sa ia vreun gol fiind astfel distruse. Dar asta conteaza mai putin. Mai important e faptul ca suporterii stelisti nu au reusit sa intre cu totii la meci, nu la timp. Jandarmii prezenti la meci s-au miscat greu, multi oameni ramanand in afara stadionului chiar si la foarte multe minute dupa inceputul primei reprize.

Steaua termoStadionul a fost insa plin, iar stelistii au facut o atmosfera superba. Arbitrul chiar a intrerupt meciul cateva minute, din cauza fumului facut de fumigenele steliste. Stadionul Rocar a aratat astazi mult mai viu ca orice alt stadion din Liga 1, din ultimele sezoane.

Repriza secunda a inceput exact la fel. Steaua a fortat, iar Predescu a facut dubla in minutul 60, din penalty. Pana la final, scorul a ramas neschimbat, baietii lui Ion Ion dansand linistiti pe ritmuri de lambada.

Meciul AS Termo Bucuresti – Steaua Bucuresti s-a terminat cu victoria ros-albastrilor. Scor final, 1-4.