prost.ro

Am aflat de ce si-a schimbat Prost.ro numele

Cu totii am fost surprinsi cand am aflat ca Sport.ro isi schimba numele. Ne asteptam ca televiziunea familiilor Simpson si Bundy sa dea faliment, nu sa se rebranduiasca. Iar surpriza a fost cu atat mai mare cand am aflat ca noul nume nu e Prost.ro.

Probabil ca unii dintre voi ati zambit la citirea numelui propus de noi. Nu trebuie. Prost.ro descrie cat se poate de bine televiziunea mironicilor. Nu ma credeti? Cititi capodopera pe care au inventat-o ieri acesti „jurnalisti”.

prost.ro

Doar o rasa cu adevarat speciala de prost, un monument al prostiei, poate inventa o asemenea mizerie, pe care sa o dea mai departe, pretinzand ca e articol. Sau poate ca gresesc eu. Poate ca nu e vorba de un prost aici, ci de o curva. Deoarece acestea sunt singurele categorii capabile sa lanseze o idiotenie asa mare.

Am mai spus-o si o vom mai spune de cate ori e nevoie. Un ziarist adevarat ar spune lucrurilor pe nume. Steaua a jucat cu FC Fcsb SA. Acestea sunt numele celor doua echipe. Steaua este Steaua, FC Fcsb este FC Fcsb. Cele doua echipe nu au nimic in comun, nu exista legaturi intre ele, nimic.

Insa la noul PRO X nu lucreaza jurnalisti. Nu au de ce. Si-ar irosi talentele printre seriale de desene animate, glume proaste si poze cu femei dezbracate. Probabil ca de asta au si ales acest nume nou, un PRO taiat cu un X. Nu e absolut nimic profesionist la acea televiziune. Iar „procs” suna aproale la fel ca „prost”. Sport.ro, PRO X, Prost.ro, tot aia e. Nu are rost sa ne obosim prea mult cu ei.

De altfel, nici macar nu e vina lor pentru cele intamplate. Da, ziaristii din Romania sunt prosti si curve. Da, scriu toti la comanda si habar nu au sa-si faca meseria. Insa, singurii care poarta vina pentru batjocura la care e supusa Steaua sunt chiar sefii Stelei.


Ce bine e sa fii functionar public!

Se va face imediat anul de la decizia din dosarul „Numele Steaua”, iar FC Fcsb inca isi spune Steaua. Presa vanduta si televiziunile de 2 lei inca ii spun Steaua. FRF si LPF inca o trateaza de parca e Steaua. Totul sub privirea senina a sefilor Stelei, care stau si admira toata aceasta bataie de joc, fara sa ridice nici macar un deget.

A fost nevoie ca suporterii stelisti sa bombardeze CNA-ul cu plangeri, pentru ca televiziunile murdare sa nu mai dea pe sticla numele Steaua. Si, daca nu era Asociatia Stelistilor 1947, Steaua nu marea niciodata numarul de locuri al tribunelor improvizate pe Terenul 5 si probabil ca juca in continuare meciurile tot vineri.

Colonelul Petrea si ceilalti sefi ai Stelei tac si nu fac nimic. Mai mult, i-au bagat si lui Talpan pumnul in gura, ca nu cumva sa spuna ceva ce ar putea atrage atentia asupra lor. L-au amendat pe Talpan acum cateva luni. Dar locotenent colonelul i-a dat in judecata si a castigat din nou. Amenda a disparut, dar, din pacate, s-a dus si cheful lui Talpan de a mai lupta pentru Steaua. De ce sa o faca, daca cei care ar trebui sa-i fie aliati lucreaza chiar impotriva lui?!

Am mai ramas doar noi, suporterii, ca sa aparam Steaua. Altcineva n-o s-o faca.