suporteri stelisti televiziunile

Si cand televiziunile erau in gara, stelistii le dadeau papara

Stiu, stiu, e cam fortata rima. Sa ma iertati, dar maine avem meci cu cainii, doar la asta ma gandesc si acesta e cantecul meu preferat. Si e si adevarat. Suporterii stelisti le-au dat o noua lovitura televiziunilor. In urma plangerilor facute de ei, CNA-ul s-a autosesizat si a hotarat sa monitorizeze televiziunile unde emisiunile si comentatorii folosesc numele Steaua pentru a descrie echipa FC Fcsb SA.

PaginadeMedia.ro a anuntat azi stirea. Conform site-ului:

„Consiliul are pe ordinea de zi a ședințedi de marți, 26 septembrie, monitorizarea unor emisiuni și comentrii sportive de la Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 (Telekom Sport), PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro (Pro X), TVR 1, TVR HD din perioada iulie – septembrie 2017.”

La prima vedere, din lista nu lipseste nimeni. DigiSport 1, cu al sau Filoti, care se inchina in fata lui MM Stoica, e prezent. La fel si sport.ro-ul mironicilor si PRO TV, postul unde cuvantul „fcsb” nu exista, iar cuvantul „stelisti” este folosit in locul sau, intr-o incercare plina de lasitate de a impaca si oaia, si leul.

Asadar, maine, in timp ce noi o sa le dam papara cainilor, CNA-ul o sa le dea papara televiziunilor enumerate mai sus. Nici nu se pune problema ca acestea sa nu fie sanctionate. Decizia din dosarul „Numele Steaua” este foarte clara si spune ca echipa lui Becali nu poate folosi nici numele Steaua, nici Steaua Bucuresti, nici stelistii si nici chiar FCSB.

In concluzie, stelistii s-au batut cu televiziunile si au castigat. Asa cum au castigat si in lupta cu Becali si cu oile. Traim vremuri frumoase, prieteni, vremuri foarte frumoase. Suntem niste uriasi in rosu si albastru, iar sub talpile noastre strivim toti viermii care cred ca-si pot bate linistiti joc de Steaua. Nu, vremurile acelea au trecut. Armata s-a intors!