steaua bucuresti afc asalt

Avancronica: Steaua Bucuresti – AFC Asalt

In etapa cu numarul 12 din sezonul 2017-2018 al Ligii a IV-a bucurestene, Steaua Bucuresti va intalni echipa AFC Asalt, ocupanta locului 5. Meciul se va desfasura pe Terenul 5, din complexul sportiv Steaua, sambata, 4 noiembrie, de la ora 14.00.

Sa ne cunoastem adversarul: AFC Asalt Bucuresti

AFC Asalt Bucuresti se mandreste cu faptul ca nu e la fel ca alte echipe din Liga a IV-a. Respectul reciproc este principiul pe care se bazeaza clubul bucurestean si o parte importanta a strategiei sale pentru succes. Astfel, AFC Asalt le ofera jucatorilor sai conditii deosebite de pregatire, dezvoltare si educatie sportiva, cu o baza sportiva unde fiecare sportiv se poate antrena, recupera si unde are acces la sauna, piscina si sala de forta.

Strategia clubului pare sa fi dat roade, AFC Asalt ocupand in acest moment, dupa 11 etape(10 meciuri jucate, din cauza excluderii Sportului Studentesc), locul 5 in Liga a IV-a bucuresteana. In acest sezon, echipa a strans 19 puncte, din 6 victorii si un egal, fiind invinsa de 3 ori. A marcat 36 de goluri si a primit 26.

Mai mult, AFC Asalt a reusit ca, la doar un an de la infiintare, sa isi inscrie si o reprezentanta la nivel de juniori, nu doar la seniori. Astel, seriozitatea si ambitia par a fi trasaturile de baza ale viitoarei noastre adversare.


Echipa probabila a Stelei

Pentru meciul din etapa cu numarul 12, Steaua nu va putea conta pe doi dintre fundasii sai. Mihai Butoi este accidentat la menisc si va lipsi pentru aproximativ 6 luni, iar Razvan Prodan este inca in stadiul de recuperare. Asadar, echipa probabila pe care Ion Ion o va trimite sambata pe teren va fi:

22. Horia IANCU(Cpt.) – 25. Claudiu ZAMFIRESCU, 4. Ştefan PĂDUREȚ, 20. Bogdan SITARU, 3. Andrei GRIGORE — 26.Răzvan ZECIU, 21. Ghiță CONSTANTINESCU, 8 Cadolar CURT, 16. Adrian VÎLCEA, 10. Andrei PREDESCU – 9. Cătălin MIREA

Pentru meciul de sambata, clubul Steaua va scoate la vanzare si bilete. Pretul unui bilet este de 10 lei.

Steaua – Dinamo, la rugby

Tot sambata, echipa de rugby a Stelei va intalni eterna rivala, Dinamo Bucuresti. Aceasta va fi a doua intalnire in Ghencea, dintre cele doua echipe, din acest sezon. In prima intalnire, Steaua s-a impus cu scorul de 27-19. Meciul va incepe de la ora 13.00 si va avea loc tot in complexul sportiv Steaua. Intrarea este libera.