Carmen Bucuresti - Steaua Bucuresti 0-6

Carmen Bucuresti – Steaua Bucuresti, 0-6 (0-3)

Meciul dintre Carmen Bucuresti si Steaua Bucuresti a fost prezentat de multi „prieteni” de-ai Stelei drept un meci in care Carmen isi poate lua revansa pentru nedreptatea din 1947. Insa, in meciul din etapa cu numarul 13, din sezonul 2017-2018, al ligii a IV-a bucurestene, pe teren a existat o singura echipa, cea in rosu si albastru. Steaua s-a impus usor in fata Carmenului, echipa care ocupa locul 4 inaintea acestei etape, si isi continua drumul spre promovare.

22. Horia Iancu (Cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 21. Gheorghiță Constantinescu, 16 Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt, 7 Andrei Pătrănoiu, 26 Răzvan Zeciu – 10. Andrei Predescu

Carmen Bucuresti - Steaua BucurestiIn avancronica meciului Carmen – Steaua, am tras concluzia gresita, cum ca Alin Predescu va lipsi de la acest meci, din cauza ca nu am inteles corect regulamentul AMFB. Ne bucuram, insa, ca noi am gresit si ca golgeterul Stelei a revenit mai repede in teren. Folosit in acest meci ca varf, in locul lui Mirea, Predescu a ciuruit fara mila poarta Carmenului, inscriind trei goluri doar in prima repriza.




Primul gol a venit chiar la inceputul meciului, in minutul 5. Dupa o actiune pe partea dreapta, mingea a ajuns in careu, iar lunetistul Predescu nu a iertat, trimitand centrarea direct in poarta Carmenului. A fost golul cu numarul 100 marcat de Steaua in acest sezon. Al doilea gol a venit dupa doar 10 minute. Acelasi Predescu a fost faultat in careu, arbitrul a aratat punctul cu var, iar golgeterul stelist a facut ca tabela sa arate 2-0. Pana la finalul primei repriza, Steaua a mai obtinut un penalty, dupa ce Zamfirescu a fost faultat in careu. Jucatorul Carmenului a fost eliminat, pentru fault din postura de ultim aparator, iar Predescu a luat mingea din nou. A executat serios, asa cum i-a cerut si Marius Lacatus, de pe marginea terenului, a inscris si a facut ca, la pauza, scorul sa arate 3-0 pentru Steaua.

La meci au fost prezenti peste 1000 de spectatori. Acestia au cantat aproape fara oprire, facand din nou o atmosfera incredibila, cum stadionul Rocar nu mai vazuse de foarte mult timp.


Cu un om in plus pe teren si cu un avantaj serios pe tabela, stelistii lui Ion Ion au inceput mai relaxati repriza secunda. Cu toate acestea, au continuat sa puna presiune pe Carmen Bucuresti. Venit de pe banca de rezerve, in locul lui Curt, care a iesit accidentat, Mihai Olaru a majorat diferenta de scor in minutul 75. Dupa alte cateva minute, Sitaru a dus scorul la 5-0, marcand cu capul, dupa o lovitura libera batuta de pe dreapta, de Adi Vilcea. Predescu a inchis tabela in minutul 88, marcand dupa o patrundere pe stanga si un sut puternic, sus, la coltul scurt.

Meciul Carmen Bucuresti – Steaua Bucuresti s-a terminat cu scorul de 6-0 pentru ros-albastri, spre fericirea fanilor stelisti care, pe final, au tinut sa le trimita cateva mesaje si lui Mironica, dar si celor de la Pro TV.




 

Carmen Bucuresti – Steaua Bucuresti, 0-6 (0-3)

Au marcat:

Alin Predescu, ‘4, ’16 p., ’45 p., ’88

Mihai Olaru, ’75,

Bogdan Sitaru, ’83