Telekom Sport

Telekom Sport, Steaua are suporteri si in afara tarii

Ne-am bucurat foarte mult atunci cand Telekom Sport a anuntat ca va televiza meciurile Stelei, insa, asa cum e legea in Romania, minunea a durat doar 3 zile, din pacate. Desi s-a tinut de cuvant si a transmis atat la TV cat si pe Facebook meciul Stelei cu Metaloglobus II, se pare ca acesta a fost disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

telekom sport pagina facebook inexistenta

O captura de ecran trimisa de unul dintre cititorii nostri. Pagina Telekom Sport apare ca inaccesibila.

Imediat dupa meciul cu Metaloglobus, am primit mai multe mesaje de la suporteri stelisti din afara tarii. Acestia s-au plans ca pagina celor de la Telekom Sport a devenit inaccesibila pentru ei imediat ce meciul a inceput. Astfel, acestia nu au putut urmari partida. Mai mult, dupa terminarea transmisiei, Telekom Sport a redeschis accesul celor din strainatate la pagina sa de Facebook.




Unii dintre cei care ne-au scris, ne-au comunicat ca au publicat mesaje pe pagina Telekom Sport, dar ca acestea au fost sterse. Televiziunea a ales sa nu raspunda, cel putin pana in momentul publicarii acestui articol, nici email-urilor trimise de noi.

Asadar, suntem nevoiti sa ne intrebam ce s-a intamplat. Este asta o politica a Telekom Sport (unele servicii aleg sa transmita doar in anumite tari) sau a fost doar o greseala, poate doar un caz de eroare umana? Noi speram ca e vorba de a doua varianta si ca stelistii din strainatate vor putea urmari meciurile urmatoare fara probleme.

Telekom Sport a transmis victoria Stelei cu Metaloglobus II atat pe Facebook cat si la TV, la calitate foarte buna, demonstrand ca cei de la Digi Sport au mintit atunci cand au spus ca meciurile din Ghencea nu pot fi transmise. Conform datelor de la Facebook, meciul a fost urmarit de 26 de mii de oameni doar pe reteaua de socializare. Numarul ar fi fost cu siguranta mai mare daca suporterii stelisti din strainatate ar fi avut si ei acces la pagina Telekom Sport.