steaua bucuresti promovare Steaua amical cantonament

Amical: Steaua Bucuresti – Precizia Sacele, 3-0

Steaua Bucuresti a jucat astazi ultimul amical din cantonamentul de la Cheile Gradistei. Adversar a fost Precizia Sacele, echipa pe care „militarii” au intalnit-o si vara trecuta. Daca elevii lui Ion Ion s-au impus atunci doar cu scorul de 1-0, astazi acestia au invins fara drept de apel: 3-0.

In urma amicalelor jucate in aceasta iarna, Ion Ion si Lacatus sunt cu siguranta foarte fericiti. Cei doi se pot felicita pentru transferurile facute. Jucatorii noi, pe care acestia i-au adus in aceasta iarna, au impresionat aproape in fiecare meci amical, de multe ori trecandu-si numele pe listele marcatorilor.




Asa a facut si astazi senegalezul Abdu Kasse Camara. Tanarul atacant, despre care putem acum sa spunem cu siguranta ca va juca pentru Steaua in retur, a deschis scorul in amicalul cu Precizia, in minutul 21. Florin Rasdan, alt transfer facut de Steaua in aceasta iarna, a marjorat scorul, facand 2-0. Iar scorul final a fost stabilit de Catalin Mirea. Steaua a invins Precizia Sacele cu scorul de 3-0 si acum se pregateste pentru prima etapa a returului Ligii a IV-a.

Saptamana viitoare, in data de 2 martie, echipa noastra va incepe a doua parte a campionatului. Steaua va intalni in deplasare echipa Venus Bucuresti. In tur, Steaua a invins cu scorul de 6-0. Au marcat Predescu (3 goluri), Zamfirescu (2 goluri) si Ghita Constantinescu.