academia rapid

Academia a pierdut din nou in fata judecatorilor

Academia Rapid, rivala Stelei pentru promovarea in Liga a III-a, a pierdut un nou meci jucat in sala de judecata. Echipa lui Pancu s-a prezentat din nou in fata judecatorilor, in speranta ca va primi personalitate juridica, insa nu a avut nici de aceasta data succes.

Stiam inca de la sfarsitul anului trecut ca Academia Rapid avea mari probleme. Asa cum am zis si atunci, toate dovezile arata ca proiectul lor este unul cat se poate de neserios. Vorbim despre o echipa care nu are personalitate juridica nici la jumatatea campionatului, care foloseste jucatori pe care nu ii are sub contract, care e finantata din tot felul de surse ciudate si in care politicul s-a implicat foarte tare.

Astazi, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti nu i-au dat Academiei personalitate juridica nici pentru numele Academia Rapid Bucuersti 2017. In prima faza, echipa lui Pancu a incercat sa obtina personalitate juridica pentru numele Asociatia Club Sportiv Academia Rapid 1923, dar si acea cerere i-a fost respinsa. Decizia de astazi poate fi atacata prin apel, in termen de 5 zile de la comunicare. Insa e greu de crezut ca academicienii vor avea succes. Fara indoiala, Academia Rapid va incepe returul sezonului 2017-2018 al Ligii a IV-a tot fara personalitate juridica. Asta daca vor incepe returul.academia rapid


Va mai participa Academia Rapid la returul Ligii a IV-a?

Sursele noastre ne-au comunicat ca situatia Academiei este una foarte grava. Acestia nu pot primi personalitate juridica pentru numele Rapid. Din informatiile pe care le-am primit, am inteles ca Pancu si ai lui au incercat sa schimbe numele echipei la AMFB. Voiau sa foloseasca Redivivus. Insa asociatia municipala de fotbal le-a respins solicitarea.

In acest moment, oamenii din fotbalul bucurestean isi pun intrebari in ceea ce priveste prezenta Academiei in acest retur de campionat. Multi cred ca Pancu si ai lui nu vor mai intra in teren si ca echipa se va retrage din campionat. Motivul ar fi lipsa de finantare. Cei care sustin financiar Academia nu mai vor sa investeasca atat timp cat echipa nu poate obtine personalitate juridica.

Asadar, fara personalitate juridica si fara bani, Academia s-ar putea sa ramana si fara jucatorii. Drept urmare, se poate ca Liga a IV-a sa ramana fara Academia Rapid.

Daca nu suntem momentan siguri ca acest lucru se va intampla, suntem totusi siguri ca Academia nu poate sa spere la promovare atat timp cat nu are personalitate juridica.