stelei

Sefii Stelei o dau din nou in bara

De-a lungul timpului, Steaua Libera a criticat de multe ori atitudinea sefilor clubului Steaua Bucuresti. Acestia nu vor sa comunice cu fanii, sunt rigizi nu au grija de imaginea Stelei si par de multe ori total dezinteresati. Dintre toate acestea, ultima parte provoaca cele mai multe probleme. Iar presa aservita groparilor fotbalului romanesc nu ezita sa se foloseasca de superficialitatea si lipsa de interes de care dau dovada sefii stelisti, pentru a lovi in clubul nostru.

Site-ul sport.ro, care a devenit in ultima vreme unul dintre cele mai gretoase portaluri de propaganda becaliana, a atacat intr-un articol recent modul prin care sefii Stelei utilizeaza marca Steaua. Intr-un articol, acestia incearca sa prezinte intr-o lumina proasta o colaborare dintre clubul Steaua si magazinul SC Rod 94 Serv Com SRL. Conform informatiilor noastre, SC Rod 94 Serv Com SRL este intr-adevar un partener oficial al clubului Steaua si ca are o intelegere cu acesta prin care poate sa comercializeze produse cu marca Steaua. O parte din profitul obtinut din vanzare se intoare la club.

Sport.ro critica faptul ca exista acest parteneriat. Au si nu au dreptate. E adevarat ca Steaua ar trebui sa aiba propriul sau magazin si isi vanda singura produsele, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa aiba si alti parteneri. Si nu ar fi o problema nici faptul ca acest magazin e administrat de Adrian Gheorghiu, un om care in trecut s-a ocupat de merchandising pentru FC Fcsb. Pana la urma, Marius Lacatus a antrenat Fcsbul. Avem in lot jucatori care au jucat acolo. Ar fi o prostie sa le intoarcem spatele pentru asta.



Totusi, Sport.ro a identificat o problema. Pe langa produse oficiale cu marca Steaua, magazinul respectiv, al carui site este magazinsteaua.ro, vinde si produse fcsbiste. E vorba de tricouri de joc produse de Nike, dar chiar si tricouri mai vechi, prin care cei de la Fcsb sarbatoreau ceea ce ei considerau titlul cu numarul 24, de fapt titlul lor cu numarul 3. Acest lucru este inacceptabil.

Probabil ca magazinul nu o face cu rea intentie. Probabil ca doar incearca sa scape de niste produse care nu s-au vandut de-a lungul anilor. Din pacate, aceasta scuza nu tine. Nu si cand e vorba de imaginea Stelei.

Nu vrem si nu ne permitem sa fim asociati cu imaginea unei echipe de puscariasi. Clubul Steaua trebuie sa vorbeasca neaparat cu sefii acestui magazin si sa le ceara sa retraga acele tricouri. A fi partenerul oficial al Stelei este un motiv de mandrie, un privilegiu. Echipa noastra trebuie tratata cu cel mai mare respect posibil.

Le cerem asadar sefilor Stelei si ai magazinului SC Rod 94 Serv Com SRL sa dea dovada de respect pentru cel mai mare club sportiv din Europa de est si sa retraga tricourile false. Domnilor, nu va bateti joc de suporterii stelisti si nu ii mintiti!

Vrem mai mult respect si mai multa implicare.