interesul crescut pentru Steaua

Startul returului ligii a patra a fost amanat cu o saptamana

De ce ne-a fost frica nu am scapat. Vremea grea a facut ca AMFB sa decida amanarea startului returului ligii a patra cu o saptamana. Astfel, meciul Stelei cu Venus nu va mai avea loc in aceasta saptamana.

Partida Venus – Steaua a fost reprogramata pentru perioada 9-11 martie. Asadar, stelistii nu vor trebui sa mai astepte prea mult pentru a-i vedea la munca pe Camara, despre care am aflat ca a semnat cu Steaua, si pe ceilalti fotbalisti care au semnat cu Steaua in aceasta iarna.

Conform AMFB, schimbarea de program va afecta desfasurarea competitiei. Vor aparea, astfel, doua etape intermediare. Etapa cu numarul XVIII va avea loc pe 20 martie, iar cea cu numarul XX pe 27 martie.

Steaua va juca barajul de promovare cu echipele din Giurgiu

Tot astazi a fost tras la sorti barajul pentru promovarea in Liga a III-a. Daca va castiga Liga a IV-a bucuresteana, Steaua va intalni in barajul de promovare cu campioana Giurgiului. In acest moment, CSM Dunarea Giurgiu si Argesul Mihailesti conduc seriile sud si nord din aceasta regiune. Castigatoarele celor doua serii vor juca intre ele, urmand ca Steaua sa joace cu invingatoarea.

Meciul de baraj se va disputa in sistem eliminatoriu, tur-retur. Turul este programat pentru data de 16 iunie, de la ora 18:00. Returul se va juca pe data de 23 iunie, de la 17:30.