Liber traiesc, liber sa spun ce gandesc

Pozitia oficiala a Stelei Libere este in continuare de a nu se merge la meci pana nu se gaseste un stadion mai mare pe care sa se joace. Celelalte postari ale noastre cu “Nimeni la Chiajna” n-au disparut ca prin minune. Inca sunt pe pagina noasta si nici nu vor disparea.

Ati interpretat postarea colegului nostru total gresit si va spun asta de la inceput. El nu l-a sustinut in tot articolul pe comandantul Stelei. Unii dintre voi ne-ati acuzat ca am primit telefoane de la Petrea si de aceea a fost facuta acea postare. Nu prieteni, jucatorii ne-au asigurat ca ei au ales sa joace la Chiajna, iar colegul nostru n-a vrut decat sa-si arate sustinerea pentru jucatori, pentru partea sportiva. Lumea, inclusiv noi, a dat vina pe conducere pentru alegerea Chiajnei, pe buna dreptate, avem mari semne de intrebarea asupra deciziilor luate de acestia de-a lungul timpului. Din pacate, au existat specimene, care in momentul cand s-a anuntat ca decizia a fost a staff-ului (inclusiv Lacatus a spus la un post de sport acest lucru) au sarit cu injuraturi la adresa lui Laca si a jucatorilor. Vi se pare in regula?

Ideea este in felul urmator, colegul nostru a luat drept bune informatiile dela jucatori, pentru ca din alte parti ale clubului nu am primit mare lucru. Clubul trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca trebuie sa lucreze la comunicarea cu suporterii! Poate jucatorii considera ca ii avantajeaza sa joace acolo, dar pe Steaua nu o avantajeaza acest lucru! Gasiti alt stadion pe care jucatorii nostri tehnici sa se descurce bine, dar unul pe care sa poata veni la meci toata suflarea stelista care asteapta de la inceputul campionatului meciul cu Academia Rapid!!! Avem oameni care ne spun ca voiau sa vina de la sute de kilometri sa vada Steaua! Oameni din provincie, oameni din afara tarii care si-au programat vizita pentru acea perioada! Dragi jucatori, eu inteleg ca va intereseaza rezultatul, dar nu trebuie sa va fie frica de multimea de suporteri, trebuie sa va bucure si sa va impinga de la spate! Sa vedeti cu adevarat ce inseamna spiritual stelist!
Concluzia pentru meciul cu Academia e urmatoarea: faceti tot posibilul pentru ca suporterul stelist sa poata veni la meci!

Acum sa ajungem la voi, cei care ne urmariti. Reactile unora dintre voi au fost dintre cele mai urate. Daca voi nu va asteptati la o postare ca a colegului nostru, nici noi nu ne asteptam sa fim apostrofati in asemenea hal. Ne-ati acuzat ca scrie degeaba “Steaua Libera” pe noi. Pai daca nu eram liberi, daca nu lasam colegii sa scrie ce cred ei de cuviinta, nu mai aveati parte de articolele acide asupra conducerii, impotriva lui becali si ai altor dusmani ai Stelei. Postarea ramane acolo si interpretati-o cum vreti voi, dar pana acum ati interpretat-o gresit.

In rest numai de bine si forza Steaua!