cristian petrea

Domnule Petrea, pentru cine lucrati?

In loc sa citesc stiri despre meciul Steaua Bucuresti – Academia Rapid, intalnesc tot mai des stiri despre Cristian Petrea, comantantul clubului Steaua. Nu-mi doresc sa citesc astfel de stiri, deoarece acest domn este atat neinteresant, cat si foarte plictisitor. Totusi, a ajuns vedeta. Si asta din cauza prostiilor pe care le face aproape saptamana la clubul pe care ar trebui sa il conduca.

Chiar vreau sa stiu pentru cine lucreaza Cristian Petrea. Pentru ca sigur nu lucreaza pentru Steaua. Intai si-a batut joc de fani, trantindu-le in fata o solutie rusinoasa, stadionul Chiajna. Si-a batut joc de banii Stelei, pe care i-a aruncat intr-un mod cat se poate de dubios pe niste terenuri de fotbal imaginare. Apoi si-a batut joc de imaginea echipei pe care o conduce, permintandu-le celor de la FC Fcsb si sponsorilor acelui club sa foloseasca imaginea Stelei pentru a face bani. Iar acum si-a batut joc de juniorii stelisti, care sunt obligati sa paraseasca terenurile de antrenament pentru ca pe ele sa se desfasoare un campionat organizat de un tip certat cu legea. Asadar, domnule Petrea, pentru cine lucrati dumneavoastra?!

O spun din nou. Cu siguranta nu lucrati pentru Steaua.  De cand ati ajuns comandant, nu ati facut nici macar un lucru bun. Ati abuzat de putere, ca sa va impuneti in fata unor angajati mult mai capabili ca dumneavoastra, dar ati reusit doar sa va faceti de rusine. Si poate ca o sa ajungeti si la puscarie, ca doar asta patesti cand faci fals in inscrisuri.

Sunt curios despre ce o sa citesc maine. Oare ce alte lucruri dubioase a mai facut Petrea? Trafic cu arme? Cu droguri? Spalare de bani? Camatarie? O sa spuneti ca exagerez. Si poat eca asa si e. Dar poate ca ati fi spus la fel si daca va ziceam acum o saptamana ca domnul Petrea i-a platit toamna trecuta 172.000 de lei, din banii Stelei, unei firme de apartament, pentru a inchiria niste terenuri unde azi functioneaza o parcare.


Sunt mult prea multe lucruri. Lene, nesimtire, aroganta, rautate si acum coruptie. Mult prea multe lucruri pe care sa le poata ignora un suporter. Gresesc. Sunt mult prea multe lucruri pe care sa le poata ignora Ministrul Apararii Nationale. Sunt lucruri care nu ar trebui ignorate. Pentru ca fac atat clubul Steaua de rusine, cat si MApN-ul.

Domnule Mihai-Viorel Fifor, poate ca oamenii dumneavoastra de presa va vor arata si acest articol, unde apare numele dumneavoastra. Poate ca nu o sa mai ignorati Steaua si poate ca o sa luati masuri impotriva unui militar care nu-si face corect datoria. Si nu e o problema daca oamenii dumneavoastra nu vor gasi acest articol, domnule ministru. Pentru ca tocmai v-am trimis un e-mail si asteptam raspunsul.

Nu, nu cred ca ar fi o problema daca Cristian Petrea ar fi schimbat din functie chiar inainte de meciul cu Academia Rapid. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Pentru ca acum e clar faptul ca acest individ nu are ce cauta la Steaua. Iar noi nu ne mai permitem sa ii lasam pe unii sa-si bata joc de echipa noastra, pentru ca oricum si-au batut alti porci joc de ea destul.

Ne cititi, domnule Petrea. Stiu ca ne cititi. Si stiu ca nu va place de noi. Dar tot va intreb si tot astept sa imi raspundeti:

Dumneavoastra aveti de gand sa faceti si ceva constructiv pentru clubul Steaua Bucuresti?