digi sport

Steaua Bucuresti – Academia Rapid va fi transmis de Digi Sport

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Academia Rapid va fi transmis pe Digi Sport 1. Anuntul a fost facut chiar azi, de catre ProSport. Ziarul a transmis de asemenea si ca ora de incepere a meciului va fi 19:45, nu 20:00, cum fusese anuntat initial.

Stirea este surprinzatoare, avand in vedere faptul ca Digi Sport a refuzat toamna trecuta sa transmita meciurile Stelei, in urma unor interventii din partea lui Becali. Oficiali ai televiziunii ne-au transmis atunci ca acea interventie nu a avut niciodata loc, insa totul s-a dovedit a fi doar o minciuna. De altfel, cei de la Digi Sport s-au folosit de mai multe minciuni pentru a explica de ce nu vor sa transmita meciurile stelei.

Date fiind aceste intamplari, e interesant de vazut daca meciul va fi transmis sau nu. Un meci de-al Stelei care ar fi trebuit transmis de Telekom Sport weekendul trecut, victoria cu 12-0 impotriva Victoriei Bucuresti, nu a fost transmis. Televiziunea a transmis insa meciul Academiei, fara sa ofere vreo explicatie despre ignorarea meciului Stelei. Speram, totusi, ca sefii clubului Steaua au luat masurile necesare pentru a preveni orice intamplari neplacute din partea celor de la Digi.

Clubul Steaua va organiza maine o conferinta de presa, in care va oferi mai multe detalii despre meciul Steaua – Academia, care a devenit rapid cel mai important eveniment fotbalistic al anului.