progresul 2005

Progresul 2005 – Steaua Bucuresti, 0-3 – RUSINE, PROGRESUL 2005!

Steaua Bucuresti s-a dus in vizita la cei de la Progresul 2005 pentru a castigat 3 puncte, insa ceea ce s-a intamplat la meci i-a uimit pe toti cei prezenti. Dupa o repriza buna, in care a reusit sa evite primirea vreunui gol, cei de la Progresul 2005 s-au suparat dupa primul gol al Stelei, iar dupa cel de-al doilea au iesit de pe teren. Steaua a marcat doar 2 goluri, dar a castigat cu 3-0.

Steaua Bucurest: 22. Iancu – 14. Boerean, 4. Paduret, 24. Jitaru, 3. Grigore – 7. Patranoiu, 21. Constantinescu, 15. Olaru, 17. Rasdan – 11. Batfoi, 13. Camara

Rezerve: Chis – Radu, Lolescu, Mirea, Peptanus, Turbatu, Zeciu

Progresul 2005 a jucat foarte dur in prima repriza. Intrari tari, o aparare agresiva, mult efort. Toate acestea, impreuna cu ratarile jucatorilor stelisti, neobisnuiti sa joace in formula trimisa azi in teren de Ion Ion, au facut ca, la sfarsitul primelor 45 de minute, cele doua echipe sa intre la cabine la egalitate, 0-0.


Scorul a fost unul suprinzator pentru stelisti, dar si pentru cei de la Progresul 2005, care nu s-ar fi asteptat niciodata sa scape neumiliti. In tur, Steaua i-a batut cu 15-0.

Stelistii au inceput furtunos repriza a adoua. Rasdan a deschis rapid scorul, spre disperarea celor de la Progresul 2005, care s-au napustit asupra arbitrului. De altfel, reactiile lor ulterioare aveau sa arate cat de important a fost acest meci pentru ei. Imediat dupa ce mingea a fost repusa in joc, Steaua a facut 2-0, dupa un contraatac fulger, in urma caruia Mirea a trimis mingea in poarta.

Desi scorul nu luase inca proportii, jucatorii Progresului si-au pierdut orice urma de control. Reclamand un aut nedat, acestia au parasit pur si simplu terenul, cand inca mai era de jucat aproape o repriza intreaga.

E posibil ca acestia sa fi decis sa plece pentru a nu mai incasa si alte goluri. Insa, cel mai probabil i-a suparat faptul ca nu au putut sa incurce Steaua. Echipa noastra are o tinta pe spate in acest sezon, o tinta pe care vor sa o loveasca toti participantii la liga a patra bucuresteana.

Jucatorii Progresului 2005 au parasit terenul precum niste lasi. L-au parasit la 2-0, dupa ce au facut tot ce le-a stat in putere pentru a incurca Steaua. Nu la fel au procedat cu Academia Rapid, acum cateva saptamani, cand au luat 10 goluri.