ratatul de angheluta

Cine este Ionut Angheluta?! Cine-l cunoaste?

Meciul de ieri, dintre Fotbal Club Fcsb si CFR Cluj, a insemnat o incercare penibila si fara succes, din partea presei, de a spala imaginea unui fotbal urat si corupt. Nivelul maxim de mizerie a fost atins pe final, cand unul din cei doi comentatori de la Digi Sport a indraznit sa ironizeze Steaua. Numele sau este Angheluta, iar azi vrem sa-l facem cunoscut.

Cine este Ionut Angheluta?!

Sunt sigur ca nu ati auzit de el. Insa nu e nicio problema. Nici noi nu am auzit, pana azi. Acesta nu a iesit cu nimic in evidenta pana acum, nu s-a facut remarcat. Dar nu din acest motiv si-a permis sa ironizeze cel mai galonat club sportiv din Romania. Nu. A facut-o pentru ca de asta este platit.

Veti spune poate ca nu avem dreptate. Totusi, va amintim ca ca acest individ lucreaza la televiziunea pe care telespectatorii romani au botezat-o „Gigi Sport”. De ce? Din acelasi motiv pentru care Gsptv a falimentat imediat dupa ce Becali a intrat la puscarie. E o televiziune care castiga bani din interviurile cu Becali. Inevitabil, acesti bani sunt folositi pentru a plati si salariile angajatilor ”Gigi Sport”. Dar sa trecem peste asta.

Pe toata durata meciului, cei doi comentatori au simtit nevoia sa spele imaginea FC Fcsbului. Si poate ca a fost normal ca ei sa se comporte asa cum s-au comportat, dat fiind faptul ca legatura lor cu presa sportiva e una foarte subtire. Iar in cazul lui Ionut Angheluta, e si mai subtire. Acesta chiar nu are nicio treaba cu presa sportiva. Inainte de a se apuca de „comentat”, el a fost fotbalist!

Da, Ionut Angheluta a fost fotbalist! Dar nu orice fotbalist. A fost rezerva la Poli AEK, fosta Fulgerul Bragadiru, un fel de Fotbal Club Fcsb pentru suporterii din Banat. Angheluta e, asadar, obisnuit cu minciunile si propaganda. Multi ani la rand, clubul la care el a fost rezerva s-a dat drept Politehnica Timisoara, desi nu era. Probabil ca experienta acumulata acolo l-a ajutat enorm, propulsandu-l direct in birourile Gsptv-ului si, ulterior, ale Digi Sportului.

Asta da CV! Nu multi se pot mandri cu faptul ca au lucrat pentru doua televiziuni iubitoare de branza de Pipera. De fapt, CV-ul lui Angheluta mai are nevoie doar de Sport.ro, pentru a ridica fosta rezerva a Bragadirului la nivel de Mironica.

Nu te poti astepta de la o fosta rezerva sa stie fotbal

Multi stelisti s-au suparat pe Angheluta, deoarece acesta a intrebat ironic „Cine este CSA Steaua?!”, si ne-au trimis mesaje, cerandu-ne sa ii raspundem acestui „comentator sportiv”. Noi, insa, nu credem ca este necesar. Data fiind pregatirea lui Ionut Angheluta, sau, mai bine zis, lipsa de pregatire, e normal ca o fosta rezerva sa nu stie cine e Steaua Bucuresti.

Vorbim, totusi, despre cel mai galonat club sportiv din Romania. Vitrinele sale sunt pline de medalii de aur, titluri nationale, europene si mondiale, foarte multe cupe, dar si doua dintre cele mai importante trofee ale fotbalului mondial. Pe acestea din urma, Angheluta sigur le stie. Dar nu ii poti cere sa stie de restul.

Daca stia fotbal, Ionut Angheluta l-ar fi si jucat. Daca era un comentator sportiv adevarat, ar fi fost impartial si nu si-ar fi facut meseria de rusine, ironizand chiar clubul care a pus Romania pe harta fotbalului mondial. Daca chiar era cineva, Angheluta ar fi stiut cine e Steaua Bucuresti.