barajul de promovare în liga 3 națională recurs frf steaua recursul stelei

Vreti nesimtire si bataie de joc? Uitati-va la FRF!

Intr-o saptamana in care nu te-ai gandi ca poate aparea ceva mai revoltator decat scandalul din interiorul clubului Steaua, FRF a demonstrat din nou ca este un monument de nesimtire si bataie de joc.

Comitetul de Urgenta al lui Burleanu, acelasi faimos comitet de urgenta, care si-a batut si isi bate fara retinere joc de fotbalul romanesc, a mai luat cateva decizii in data de 24 august. Vi le publicam mai jos:

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 20.08.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat FCM Alexandria către clubul CSM Alexandria (club de drept public) și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului CSM Aalexandria și dezafilierea provizorie a clubului FCM Alexandria.

– În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.

– Ia act de cererea de retragere a clubului ACS Gauss Bacău și aprobă completarea locului vacant astfel apărut cu echipa a doua a clubului FC Botoșani conform solicitării acestuia. Ca urmare a celor anterior menționate constată dezafilierea de drept a clubului ACS Gauss Bacău. În ceea ce privește echipa a doua a clubului FC Botoșani aceasta va fi înscrisă în seria 1 a Ligii 3, ediția 2018-2019 și va prelua programul clubului retras.

In primul rand, FRF isi incalca din nou regulamentele, permitand unei echipe sa ia locul altei echipe. Aici avem de-a face cu CSM Alexandria, care a luat locul echipei FCM Alexandria. Si poate ca nu o sa va pese, dar ce ziceti daca va spun ca aceasta mutare e legata de ce au facut FC R si Farul lui Marica?

CSM Alexandria e o echipa de fotbal care provine din judetul preferat al lui Liviu Dragnea, Teleorman. Si nu cred ca mai trebuie sa va dau alte explicatii? La fel ca in cazurile FC R si Farul lui Marica, s-a gasit o solutie si pentru baietii acestia, ca sa poata juca in Liga 3.

Din fericire, si nu o sa va vina sa credeti, Alexandria nu joaca in aceeasi serie cu FC R. Ce noroc, nu? Vor putea promova amandoua, ca sa fie conducatorul suprem fericit. Asta e bine. E rau pentru celelalte echipe, care s-au gandit ca poate ajung si ele in Liga 2. Ghinion, baieti. Poate sezonul viitor.

Si daca tot am vorbit de FC R, trebuie sa trecem la a doua decizie a comitetului de urgenta. Acesta a aprobat ca FC R sa isi schimbe denumirea in Rapid Bucuresti. Superb, nu? Echipa lui Pancu si-a schimbat numele de 3 ori in 2 luni. Dar totul e in ordine. A aprobat comitetul de urgenta. De altceva nu e nevoie.

In incheiere, am aflat ca ACS Gauss Bacău s-a retras din Liga 3. Veste buna pentru Steaua, nu? Nu. Pentru ca faimosul comitet de urgenta a bagat in Liga 3 echipa secunda a celor de la Botosani. Si acum am aflat si de ce l-a cumparat Becali pe baiatul ala de 35 de ani de la echipa lui Iftime. Doar nu credeati ca de bun ce e!

Luati fotbal, fratilor! Luati cu paine, sa va ajunga. Si luati cat mai aveti, ca viitorul nu arata bine deloc.