palmaresul stelei avocații fc fcsbului recunoasterea palmaresului stelei bucuresti palmares steaua

Avocații FC Fcsbului revoluționează dreptul în România

După toate bătăile primite de la Florin Talpan, e normal ca avocații FC Fcsbului să fie speriați de mama focului. Totuși, pare incredibil că niște oameni maturi, indiferent cât de speriați ar fi, se pot pierde cu firea și pot uita chiar meseria pe care o practică de ani de zile.

La înfățișarea de ieri, domnul Talpan a încercat să introducă o nouă probă, un interogatoriu pentru cei de la FC Fcsb. Ideea că ar putea fi nevoiți să răspundă la întrebări incomode i-a speriat pe avocații FC Fcsbului. Astfel, răspunsul lor a fost să ceară ca inițiativa lui Talpan să fie respinsă.

Și cum au încercat să scape de aceste întrebări? Printr-un procedeu nou, nemaiîntâlnit în dreptul românesc. Aceștia au făcut o ”cerere de precizare a întâmpinării”. Nu suntem experți în drept deci nu pretindem că știm sau înțelegem ce e o astfel de cerere. Pe internet, expresia nu apare nicăieri. Așadar, va fi interesant de văzut cum va răspunde judecătorul la această încercare de revoluționare a dreptului.

Avocatii FC Fcsbului încearcă să câștige cu probe luate de pe internet

Gazeta Prosturilor și-a trimis oamenii la proces, în speranța că stăpânul lor va avea succes și că vor putea să dea din nou în ”CSA”, așa cum ei îi spun clubului Steaua, ca nu cumva ca vreun cititor de-al lor să se întrebe de ce sunt numiți ”steliști” jucătorii unei echipe care nu se numește Steaua. Talpan le-a răspuns la întrebări, deși ar fi făcut mai bine daca i-ar fi ignorat. Le-a spus fără teamă că avocații FC Fcsbului sunt slab pregătiți și că folosesc probe false, prin care vor să inducă în eroare insanța.

Ce sunt aceste probe false despre care vorbește Florin Talpan? Se pare că sunt texte luate de pe internet. Nu știm ce texte, însă nu ne-ar surprinde să aflăm că avocații FC Fcsbului au luat cu copy/paste informațiile care apar pe site-uri gen Wikipedia, unde oricine poate edita și adăuga orice fel de informație, sau articole subiective scrise de prieteni de-ai lui Becali, din citate date chiar de către Becali.

Din păcate, internetul este astăzi plin de dezinformări în ceea ce privește Steaua București. Cei 15 ani de minciuni, ani în care șefii clubului Steaua nu au luat nicio măsură pentru a opri dezinformările, vor fi șterși cu greu. Dar vor fi șterși, deoarce steliștii au azi acces la informații cu adevărat valoroase, precum legi, motivări ale deciziilor, documente oficiale și altele.

De asemenea, din fericire, internetul nu ține loc de acte oficiale. Fără un document serios, care să dovedească că Steaua chiar a dat palmaresul echipei de fotbal către altă entitate, avocaților FC Fcsbului le va fi foarte greu să evite o nouă înfrângere usturătoare în fața lui Florin Talpan.

E bine. O nouă înfățișare în acest proces a fost programată pentru 23 octombrie. Cu puțin noroc, totul se va termina până la pauza de iarnă, ca Gigi Becali să aibă destul timp la dispoziție să-și mute fotbaliștii la Clinceni.