oile lui gigi, fc fcsb hooligans

Oile care mănâncă oi

Poți spune multe despre fotbalul românesc, dar nu că nu e amuzant. Și asta nu datorită pușcăriașilor analfabeți care îl conduc, ci sclavilor care îi ridică în slăvi. Iar dacă e să vorbim despre sclavi, nu putem să nu vorbim despre oile de la FC Fcsb. În această săptămână, câteva oițe au mușcat mâna care le mulgea. Ce s-a întâmplat după? Un lucru cât se poate de previzibil: au fost luate la palme de celelalte oi.

E vorba, evident, despre faimoasa grupare PRA. Cei 42 de membri ai săi, care sunt în același timp toți abonații celor de la FC Fcsb, s-au supărat ca Becali a lăudat suporterii altor echipe. Geloși, băiețeii care de-a lungul timpului s-au făcut de rușine de nenumărate ori, ajungând chiar să poarte tricourile câinilor, au hotărât să pună piciorul în prag.

E însă neclar de ce au luat această decizie. Comportamentul lui Becali nu e o noutate și nici nu e prima data când acesta recunoaște că fanii săi lipsiți de energie nu se compară cu suporterii adevărați, precum cei ce încurajează Steaua în Liga 4. Chiar mai mult, întreaga țară știe că PRA e ajutată cu bani de către FC Fcsb, pentru a face coregrafii, și mai primește și invitații gratis, pe care sa le vândă/dea(în funcție de nevoi) celorlalte oi. Deci ce le-a făcut pe oi să behăie așa tare?

Răspunsul e mutarea FC Fcsbului de pe Arena Națională. Chiar dacă Becali le plătește coregrafiile și le dă bilete gratis, oile nu vor să facă deplasari mai lungi de două stații de autobuz. Deci exilul de la Voluntari nu le-a căzut bine deloc. Așa că mioarele lui Becali și-au cerut drepturile. Dar au primit altceva.

Oile de la televizor au mușcat oile de la stadion

Oile PRA-pădite au postat un mesaj lacrimogen pe pagina de Facebook, cerând să fie respectate. Au crezut că, dacă pseudo-jurnaliștii precum Aling, de la Gazeta Prosturilor, le închină ode, sunt cineva. Însă oile de la televizor nu știu să citească. Nu știu nici să asculte altceva decât ceea ce le spune oierul. Iar dacă cineva se ia de oierul lor, atunci e de rău.

Aproape imediat, oile de la televizor au început să înjure oile care mergeau pe stadion. Mai jos, câteva din comentariile care au scăpat neșterse:

oile lui becali

Mioarele au crezut că sunt cineva. Au crezut că părerea lor contează. Nu e așa. Pentru Becali, oile sunt doar o distracție. Face ce vrea cu ele și așa a făcut și cu PRA. Azi le permite să intre gratis pe stadion. Mâine, daca nu-i convine ceva, le desființează gruparea. E destul să nu-l mai ”lase pe Tănase să-i finanțeze” și e gata.

Becali nu are nevoie de cei 42. El nu trăiește pe stadion, nu trăiește în viața reală. El trăiește la TV. Acolo e lumea lui. Iar acolo are milioane de susținători, oițe fanatice care se uită la emisiuni incredibil de proaste doar pentru el. Acele oițe îl vor susține mereu, pentru ca ele l-au făcut.

Cât despre cele 42 de oi din PRA, ele se vor întoarce la stadion în momentul când FC Fcsb se va întoarce pe Mall Arena. Doar acolo le place. Deși circulă zvonul ca unele oițe ar vrea să încerce și Liga 4. Au văzut ce face SUDul pe acolo și ar vrea și ele să guste și să trăiască o atmosferă adevărată. Să sperăm, totuși, că acest zvon rămâne la stadiul de zvon. Pentru Steaua, nimic nu ar fi mai rău decât să aibă din nou oi prin tribune. Mai ales că oile – e demonstrat științific – nu se pot schimba.