steaua bucuresti metaloglobus 2

Avancronică: Steaua București – Metaloglobus 2

După semi-eșecul cu Dinamo, din etapa trecută, Steaua se pregătește acum să repornească seria victoriilor. Viitoarea victimă? Metaloglobus 2, echipa secundă a echipei de Liga 2, Metaloglobus București.

La ultima întâlnire, cea din sezonul trecut, Steaua s-a impus cu 10-0. Însă meciul nu a fost neapărat unul ușor. Nouă din cele 10 goluri au fost înscrise in repriza secundă, când Steaua s-a descătușat și și-a dat drumul la joc. Și, cum Metaloglobus e condusă de un prieten de-al lui Gigi Becali, care anul trecut a trimis la echipa secundă, pentru meciul cu Steaua, jucători de la prima echipă, nu e exclus ca mâine să avem un meci dificil.

Steaua București are calitatea necesară pentru a învinge orice adversar pe care l-ar putea întâlni în acest sezon. Mai are nevoie doar de atenție mărită, așa cum am mai spus deja, de mai multe ori.

Cel mai probabil, Lăcătuș va trimite mîine în teren următorul 11:

Steaua București: 22. Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 6. Lucas Caetano – 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adi Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Răsdan, 10. Andrei Predescu – 9. Cătălin Mirea

Meciul Steaua București – Metaloglobus 2 se va juca de la ora 15.00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua. Prețul unui bilet e de 10 lei.

Grupa 2003 a Stelei luptă pentru a ajunge pe primul loc

Tot în weekend, grupa 2003 a Stelei București va lupta pentru a câștiga poziția de lider în campionatul de juniori. Tinerii steliști se bat pentru prima poziție cu Concordia Chiajna. Concordia e pe primul loc, cu Steaua pe 2, la 3 puncte distanta. Astfel, meciul din această etapă, contra celor de la ACS Elite Football Academy, este unul cât se poate de important.

Cu o victorie în acest weekend, tinerii steliști vor putea juca meciul din etapa urmatoare, chiar contra celor de la Chiajna, cu mai puține emoții.

Partida dintre Steaua București și ACS Elite Football Academy va avea loc duminică, de la ora 9, în Ghencea.