Steaua Bucuresti Metaloglobus 2 5-0

Steaua București – Metaloglobus 2, 5-0(1-0)

Metaloglobus 2 a venit în Ghencea, a încasat, a plecat acasă. Iar Steaua București și-a mai trecut trei puncte în clasament, mărind distanța dintre ea și locul 2.

Steaua București: 22. Iancu (cpt.) – 5. Iordache, 4. Pădureț, 13. Niță, 6. Lucas Caetano – 8. Aldea, 16. Vîlcea – 26. Mărgărit, 7. Răsdan, 17. Robu – 10. Predescu

Rezerve: 1. Chiș – 20. Sitaru, 23. Ogică, 15. Olaru, 21. Constantinescu, 11. Tîrnăcop, 18. Badea

Antrenor: Marius Lăcătuș

Steliștii au început meciul cu Metaloglobus 2 cu doar două lucruri în gând. În primul rând, aceștia au fost atenți să nu repete evoluțiile mai puțin bune din acest sezon. În al doilea rând, au știut că trebuie să profite de pasul greșit făcut de Dinamo, care a pierdut cu 3-1 la Progresul 2005. Astfel, la doar 5 minute de la startul partidei, Predescu a și trimis mingea în poarta celor de la Metaloglobus 2, liniștind apele în Ghencea și făcând 1-0 pe tabelă.

Împinși de la spate de suporterii care au cântat tot meciul, steliștii au dominat și au presat fără oprire. A urmat o cascada de ocazii la poarta oaspeților. Însă, până la pauză, scorul nu s-a schimbat.

Steaua iubește repriza secundă, mai ales când joaca cu Metaloglobus 2

Steaua a continuat să preseze și în repriza secundă, ratând mai multe ocazii. Însă ratările au ținut până în minutul 59. A fost momentul când Răsdan a ieșit la rampă. Golgeterul Stelei din acest sezon a marcat rapid două goluri, în minutele 59 și 60, făcând ca tabela să treaca de la 1-0, direct la 3-0 pentru Steaua.

A urmat o nouă perioadă de liniște, în care Steaua a continuat să preseze fără să înscrie. Totul a ținut, însă, până în minutul 75, când Târnăcop a făcut 4-0, cu un șut puternic din interiorul careului, la colțul lung.

Scorul final al partidei dintre Steaua și Metaloglobus 2 a fost stabilit de Badea, care a marcat primul său gol oficial în tricoul roș-albastru. Steaua București – Metaloglobus 2 s-a terminat cu scorul de 5-0 pentru steliști, care reușesc astfel să își întărească poziția de lideri.

Cu această victorie, Steaua a demonstrat că, atunci când joacă cu Metaloglobus 2, se simte mai bine în repriza secundă. Și în meciul din sezonul trecut, din mai, echipa lui Lăcătuș a învins la scor foarte mare, după ce la pauză a condus doar cu 1-0.

Victorie și la rugby, în Eternul Derby

A fost o zi bună pentru Steaua București, care a reușit să se impună nu doar la fotbal, ci si la rugby. Și nu într-un meci oarecare, ci chiar în Eternul Derby, contra rivalei Dinamo.

Băieții lui Dănuț Dumbravă i-au învins pe câini cu scorul de 27-15, obținând și un bonus ofensiv. Cu această victorie, Steaua a reușit să rămână pe primul loc în Superliga CEC Bank. Steliștii au obținut în acest sezon 6 victorii în tot atâtea etape jucate.