FRF sare din nou în ajutorul lui Becali

Procesul pentru recunoașterea palmaresului continuă marți, 23 octombrie, cu o nouă înfățișare. O acțiune simplă, în constatare, aceasta nu ar trebui să necesite multe înfățișări pentru a se ajunge la o concluzie. Însă, ca de obicei, Becali caută să tragă de timp.

Pe pagina procesului, apare chiar de acum câteva săptămâni informația cum că întâlnirea de mâine a fost amânată. Vrem să credem că asta e doar o eroare de copy/paste, însă ne vom lămuri de abia mâine. Interesant e însă alt aspect.

proces

Așa cum am anunțat deja, de ceva vreme, FRF a refuzat să dea o decizie în procesul prin care caută să-l amendeze pe Talpan pentru diferite declarații. În data de 19 septembrie, când a avut loc ultima înfățișare, oamenii lui Burleanu au anunțat că rămân în pronunțare. Și au rămas, mai bine de o lună. Au rămas până azi, când au anunțat că vor relua procesul de la 0. Data primei înfățișări? Miercuri, 24 octombrie.

talpan frf burleanu

Iar Talpan va fi obligat să se prezinte. Din informațiile noastre, va fi obligat chiar de către cei din conducerea clubului Steaua.

Prin această mișcare, FRF încearcă să-l încarce și mai mult pe omul nostru. Și e ușor de înțeles de ce. Frica e mare. Disperarea e și mai mare. Dacă FC Fcsb rămâne în mod oficial fără palmares, e posibil ca România să rămână fără federație de fotbal afiliată la UEFA.