barajul de promovare în liga 3 națională recurs frf steaua recursul stelei

FRF nu vrea să îl amendeze pe Talpan

Astazi, 19 octombrie, se implineste exact o luna de cand comisia de disciplina a FRF a ramas in pronuntare in ceea ce-l priveste pe Florin Talpan. Federatia i-a facut plangere colonelului de justitie al Stelei si a cerut sa fie amendat dur, sa fie dat exemplu, pe motiv ca, prin declaratiile sale, ar fi stricat imaginea fotbalului romanesc.

De la inceput, acest ”proces” a fost o farsa, cam ca toate procesele care au loc la FRF. Niciodata nu i-a interesat sa-l amendeze pe Talpan, pentru ca nici nu pot sa-l amendeze pe Talpan, care e reprezentantul legal al clubului Steaua.

FRF a pornit insa acel proces pentru a-l impiedica pe Talpan sa mearga in justitie cu mizeriile din cazul Academia Partid. Iar acum amana pronuntarea ca sa il impiedice pe acelasi Talpan sa ceara lamuriri de la UEFA in ceea ce priveste notificarea trimisa acum cateva saptamani.

Asa functioneaza treburile la FRF. Un semi-santaj aici. Un mini-trafic de influenta acolo. Toate acestea au distrus fotbalul romanesc. Ca doar de asta am ajuns sa ne bucuram acum de o calificare la un campionat U21, o calificare pentru care FRF nu are absolut niciun merit. Meritele calificarii le apartin echipelor straine care i-au crescut pe tinerii fotbalisti romani folositi de Radoi si lui Gica Hagi, care a construit singur proiectul Viitorul, fara ajutor de la federatie.

Ajutor neasteptat de la Academia Partid

Dar sa ne intoarcem la Talpan. Saptamana viitoare, colonelul stelist va merge la tribunal, pentru recunoasterea palmaresului. Daca are castig de cauza aici, s-a terminat totul pentru FC Fcsb si pentru FRF. De ce? Pentru ca exact acelasi lucru il face acum fosta Academia Partid.

Echipa lui Pancone a pornit si ea o actiune in constatare, doar ca a lor e pentru nume, nu pentru palmares. Adica Academia cere sa i se recunoasca dreptul de a purta numele ”Rapid”. Nu stiu daca are sau nu sanse de castig. Dar, daca are, Burleanu si Co. vor respira usurati, pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa schimbe numele acelei echipe murdare pentru a patra oara in mai putin de 6 luni. Numai ca vin si niste probleme cu acest caz.

Daca FRF va tine cont de actiunea in constatare a pesedistilor giulesteni, atunci va trebui sa tina cont si de a noastra. Si sa-i vedeti atunci pe baietii destepti cum se vor chinui sa explice cum se poate ca o echipa sa-si piarda o parte din palmares peste noapte.

V-au trebuit coruptie, minciuni si bataie de joc? Atunci culegeti acum roadele muncii voastre, fir-ati ai dracului sa fiti!