liga elitelor u19 viitorul constața steaua bucurești

Liga Elitelor U19 – Viitorul Constanța – Steaua București, 3-1

Echipa U19 a Stelei București a întâlnit astăzi echipa similară a celor de la Viitorul Constanța. Băieții lui Andrei Nagy au făcut un meci bun, dar nu au reușit să se impună, pierzând în cele din urmă cu scorul de 3-1.

Steaua București U19: Raul Radu – Cluadiu Moise, Radu Tiberiu, Alexandru Tudor, Andi Stanca – Giovanni Petcu, Vlad Nitu, Razvan Milea, Adi Ilie, George Ban – Rares Popa

Rezerve: Andrei Calinescu – Andrei Ioană, Mihai Preda, Mario Gândac, Andrei Oreviceanu, Gabriel Dedeu

Lipsa de experiență la un nivel ridicat și-a spus din nou cuvântul în jocul roș-albaștrilor. Astfel, tinerii steliști au primit primele două goluri din erori în apărare. Au reușit totuși să revină în joc, marcând cel mai frumos gol al partidei prin Rareș Popa. Acesta a înscris în minutul 24, cu un șut superb, la colțul lung. Un șut cum pe vremuri vedeai doar la Del Piero sau Henry.

Însă, Viitorul Constanța U19, care e o echipă foarte bună. A știut ce să facă pentru a ține de rezultat și chiar a reușit să marcheze al treilea gol, din lovitură liberă. Pe final, Steaua a încercat să reducă din diferență, însă nu a reușit.

Viitorul Constanța U19 – Steaua București U19 s-a terminat cu scorul de 3-1.