frf ,lpf, o mizerie bixi legea sportului

Bixi doarme. Șacalii profită

Am fost întrebați recent dacă vrem să mergem la o întâlnire cu noul comandant. Am refuzat, motivând că vorbele n-au valoare, faptele contează. Iar faptele colonelului Bixi Pompiliu Mocanu, noul comandant al Stelei, sunt inexistente. Nu că nu ar avea șanse de a face ceva. Ci deoarece omul are alte priorități.

Vă mai amintiți ce a zis Petrea la ProSport Live? A spus că misiunea sa principală e să apere Steaua București. A făcut-o? NU! Doar a zis. E ușor să zici. Nu te costă nimic. Dacă ar fi făcut-o, nu l-ar fi putut schimba nimeni. Așa, profitând de faptul că Petrea nu a fost plăcut de suporteri, cei pentru care dansa l-au schimbat fără să stea pe gânduri. Ei au cerut rezultate. Au cerut ca Talpan să fie terminat. Petrea nu a pututsă-i facă fața colonelului de justiție, așa că a venit Bixi.

Iar Bixi tocmai a dovedit că are total alte priorități decât protejarea imaginii Stelei.

LPF, FRF, FCSB, GSP – aceeași mizerie

Așa cum am spus deja, sclavii sunt morți fără un Steaua – Dinamo. Fotbalul românesc este mort fără acest derby. Așa că FRF, LPF și toți ceilalți hoți cu nume formate doar din consoane s-au apucat să paraziteze din nou Steaua.

Am spus-o când a venit, o spunem și acum. Nu avem nevoie de mult timp ca să-l evaluăm pe Bixi. Steaua e atacată constant. Cei care vor să o apere, o pot apăra oricând. Bixi, e clar acum, nu are niciun interes să apere Steaua.

Dacă îl interesa binele Stelei, trimitea notificări către FRF și LPF, pentru a-i opri să mai mintă despre palmaresul Stelei. Putea trimite înștiințări la GSP. Putea ridica acreditări. Putea trimite executorul judecătoresc la FC Fcsb.

Haideți să stabilim o treabă. Nu e necesar un proces în constatare pentru a decide dacă FC Fcsb are sau nu palmaresul Stelei. Nu îl are. Au spus-o deja două instanțe de judecată. O spune chiar actul său de înființare, care arată clar că echipa a apărut prima dată în 2003. NU E NEVOIE DE NIMIC CA SĂ ARĂȚI CĂ ĂIA NU SUNT STEAUA. PENTRU CĂ NU SUNT STEAUA!

Ce mai așteaptă Bixi?!

Și atunci ce mai așteaptă domnul Bixi? Așteaptă aceleași lucruri pe care le aștepta și Petrea: ordinele de la cei care îi trag sforile. Și știm cine sunt aceștia. Sunt cei care au vrut și care vor să-l ajute pe Becali. Sunt cei care îl sancționează fără oprire pe Talpan. Sunt cei care timp de 10 ani au închis ochii și l-au lăsat pe Becali să vă mintă, ca să susțineți o echipă care nu e Steaua, deși voi sunteți steliști și iubiți Steaua.

Gândiți-vă la aceste lucruri dacă vă mai vine să vorbiți cu Bixi, dacă vă gândiți să îi mai dați timp. El și cei ca el și-au bătut joc de voi și o să-și bată joc în continuare. Pentru că ei nu iubesc Steaua. Ei nu vă respectă. Vor doar să le fie lor bine.

De asta-și bat joc de noi și de Steaua cei de la FC Fcsb, FRF, LPF, GSP și ceilalți hoți. Pentru că știu că au aliați de nădejde în cei care conduc clubul Steaua.