steaua bucurești - vis de bucurești 9-0

Steaua București – Vis de București, 9-0 (5-0)

Așa cum am anticipat în avancronică, meciul Steaua București – Vis de București a fost un coșmar pentru adeversarii de azi ai echipei antrenate de Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan. Însă, deși Steaua s-a impus fără mari probleme, evoluția de azi nu a fost una care să încânte neapărat.

Steaua București: 1. Plăcintă – 3. Zamfir, 13. Nițu, 20. Sitaru (cpt.), 6. Lucas – 16. Vîlcea, 11. Dimitre – 26. Mărgărit, 7. Răsdan , 17. Robu – 9. Matheus

Rezerve: Drăgușin – Stoica, Ogică, Moisie, Constantinescu, Tudor, Ilie

Antrenor: Marius Lăcătuș

Steaua a început meciul foarte greu, mult mai greu decât ne-am fi dorit. În ciuda adversarului destul de limitat din punct de vedere valoric, ”militarii” au reușit să deschidă scorul neașteptat de târziu, în minutul 18. ”Salvator” a fost din nou Florin Răsdan, golgeterul acestui sezon.

Din fericire, golul lui Răsdan i-a descătușat pe steliști. Fără orice fel de presiune, aceștia și-au dat drumul la joc și la goluri.

Robu a făcut 2-0 în minutul 23, iar Mărgărit a liniștit complet suporterii în minutul 31, când a marcat pentru 3-0. Până la pauză, Steaua a mai punctat de două ori, prin Mattheus, în minutul 43, la primul său gol în tricoul Stelei, și Robu, la doar un minut distanță.

Steaua București – Vis de București – un meci mult mai relaxat, după pauză

Repriza secundă a însemnat o relaxare totală nu doar în jocul Stelei, ci al ambelor echipe. Robu a dus scorul la 6-0, după o gafă a portarului advers, în minutul 49. Trei minute mai târziu, Răsdan ducea tabela la 7-0. Ultimele două goluri ale partidei au fost înscrise tot de șeptarul stelist, în minutele 61 și 83 (din penalty).

Steliștii au jucat mai mult pentru suporterii prezenți la meci. Și trebuie spus că Steaua tot a strâns câteva sute de suporteri în tribune, chiar dacă Peluza Sud a făcut astăzi deplasarea la Focșani, pentru a susține echipa de handbal, în semifinalele Cupei României, cu Dinamo.

Steaua București – Vis de București s-a terminat cu victoria steliștilor și cu ”urări de bine” adresate rivalilor din Ștefan cel Mare. Steaua rămâne astfel pe primul loc în clasament și se pregătește pentru meciul din etapa următoare, cu Bucharest United.