steaua bucurești vis de bucurești

Avancronică: Steaua București – Vis de București

După dușul rece din etapa precedentă, cu Carmen București, steliștii caută acum să-și spele păcatele și să își ia revanșa în fața propriilor suporteri. În etapa cu numărul 17, Steaua București va primi vizita unei echipe pentru care va trebui să fie coșmar, AFC Vis de București.

Returul sezonului 2018-2019 al Ligii 4 nu a început cum ar fi trebuit. În ciuda tuturor așteptărilor, Carmen a reușit să producă prima înfrângere a Stelei din acest sezon. Meciul a scos în evidență câteva puncte slabe din jocul steliștilor:

  1. lipsa de experiență;
  2. lipsa unor transferuri de valoare;
  3. încrederea mult prea mare în forțele proprii;
  4. lipsa unui om de gol;
  5. nivelul mult prea mare de relaxare al apărătorilor steliști.

Din fericire, adversarul din această săptămână nu e unul care să ne poată pune probleme. Pentru Steaua, e chiar adversarul ideal, în compania căruia ar putea încerca să pună la punct lucrurile care nu merg în joc. Vis de București ocupă penultimul loc din clasament.

Echipa probabilă a Stelei în meciul cu Vis de București

Pe lista accidentaților se regăsesc în continuare Zamfirescu și Butoi, care cu siguranță nu vor fi prezenți în meciul cu Vis de București. De la această partidă va lipsi și Ștefan Pădureț, care a fost eliminat în etapa precedentă. De asemenea, e posibil ca Alin Iordache să lipsească și el. Fundașul dreapta stelist a ieșit de pe teren accidentat chiar în prima repriză a meciului cu Carmen.

Cel mai probabil, Marius Lăcătuș va trimite pe teren următorul prim 11:

22. Horia Iancu (cpt.)  – 3. Mihai Zamfir, 20. Bogdan Sitaru, 15. Radu Stoica, 6. Lucas – 16. Adrian Vîlcea, 8. Alexandru Aldea – 25. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Răsdan, 10. Alin Predescu – 9. Matheus

Primul meci oficial dintre cele două formații!

Meciul Steaua București – Vis de București va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua. Chiar dacă suntem în returul sezonului, cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum. Așadar, acesta va fi primul meci oficial dintre cele două.

În tur, meciul a fost amânat și câștigat ulterior de Steaua, la masa verde. Este o situație care poate fi întâlnită doar în fotbalul românesc.