Marius Pena

Marius Pena a semnat cu Steaua

Steaua București a început în sfârșit să se miște pe piața transferurilor. Echipa antrenată de Lăcătuș și Iovan l-a transferat pe Marius Pena, fost campion al României cu Oțelul Galați.

Știrea a fost anunțată de Sport.ro. Nu a fost confirmată de către club până la publicarea acestui articol.

Născut la data de 2 mai, în 1985, Marius Pena este fiul fostului atacant stelist Gheorghe Pena (a jucat la Steaua în 1988 și 1989). De altfel, trebuie spus că tatăl noului atacant al Stelei a încercat să ajute clubul nostru în 2015, când s-a oferit să împrumute jucători de la grupele de 17 și 18 ani ale academiei sale de fotbal, ACS Pena Sport, pentru ca Florin Talpan să poată înscrie echipa de fotbal în Liga 5. Din păcate, George Boroi, comandant al Stelei în acel moment, l-a oprit pe Talpan, dezactivând din nou secția de fotbal și retrăgând echipa din campionat cu doar câteva zile înainte de începerea acestuia.

În cariera sa, Marius Pena a trecut pe la Progresul, Oțelul Galați și Chiajna(echipă pentru care a jucat în sezonul trecut). În Liga 1, a jucat 249 de meciuri și a marcat 38 de goluri. Marius Pena are și 6 meciuri în Champions League, precum și un gol marcat împotriva celor de la Basel.

Știrea transferului lui Marius Pena vine cum nu se poate mai bine. Sport.ro a anunțat că tot astăzi, Dinamo, echipa lui Badea, a semnat cu Marius Niculae.

Eperiența lui Marius Pena poate să facă diferența

Noul jucător al Stelei e un transfer excelent. La 33 (în curând 34) de ani, Liga 4 va fi o floare la ureche pentru el din punct de vedere fizic. Mai mult, experiența sa va ajuta enorm atacul stelist care, din păcate, a suferit în ultimele meciuri.

Poate cel mai important, Pena este un fost campion al României, participant în Champions League. Împreună cu Lăcătuș, Iovan și Bumbescu, îi va ajuta pe ceilalți steliști să înțeleagă mai bine ce se dorește de la ei și ce înseamnă performanța, pentru că un club ca Steaua cere fără oprire performanță.