steaua bucurești as romprim 9-0

Steaua București – AS Romprim, 9-0 (3-0)

Steaua București continuă seria victoriilor din acest retur de campionat. După ce au învins Bucharest United în etapa trecută, băieții lui Lăcătuș au mai făcut o victimă, AS Romprim.

Steaua București: 1. Mihai Plăcintă – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 15. Radu Stoica, 6. Lucas – 21. Ghiță Constantinescu, 11. Cosmin Mihai – 14. Adrian Ilie, 10. Alin Predescu (cpt.), 17. Alin Robu – 9. Matheus

Rezerve: Alexandru Drăgușin – Alexandru Ogică, Mihai Zamfir, Alexandru Tudor, Andrei Nițu, Vlad Nițu, Claudiu Moisie, Alexandru Mărgărit

Antrenori: Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan

Steaua a început meciul cu AS Romprim în forță. Dacă s-au chinuit să marcheze cu Bucharest United, cu adversarul de azi, steliștii au deschis scorul rapid, în minutul 12. A marcat Alin Robu, cel mai în formă stelist al momentului, din pasa lui Ghiță Constantinescu. Predescu a dus scorul la 2-0, cu un șut de la 16 metri, după o lovitură liberă bătută de Adrian Ilie.

Alin Predescu a purtat astăzi banderola de căpitan și se pare că aceast lucru l-a ambiționat. Decarul stelist a mai marcat un gol până la pauză, în minutul 44, din penalty, punând practic punct partidei.

Repriza secundă a început la fel ca prima. Robu a făcut și el dubla, marcând în minutul 50. Și a mers chiar mai departe, realizând hat-trick-ul în minutul 70 și ducând scorul partidei Steaua București – AS Romprim la 5-0. A fost momentul în care AS Romprim a căzur din punct de vedere moral. După nici 10 minute, Alex Mărgărit a marcat și el. La scurt timp după, Robu a marcat al patrulea său gol din acest meci, iar Cosmin Mihai și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, acesta fiind primul său gol pentru Steaua. Steaua a marcat aceste 3 goluri într-un interval de 3 minute.

Scorul final al meciului a fost stabilit de Mărgărit, care a înscris în minutul 85, pentru 9-0 pentru Steaua.

Ce au făcut contracandidatele?

Băieții lui Lăcătuș au învins fără probleme pe AS Romprim și se pregătește acum pentru meciul cu Progresul 2005. Însă trebuie să amintim că, în această etapă, alte două contracandidate au avut meci direct. Carmen a jucat acasă la Dinamo și a făcut 1-1, un scor care nu schimbă clasamentul cu nimic.