Steaua bucurești as romprim

Avancronică: Steaua București – AS Romprim

După un 2-0 chinuit cu Bucharest United, Steaua București se pregătește pentru un meci ”de antrenament”. AS Romprim, echipa de pe locul nu ar trebui să le pună probleme elevilor lui Marius Lăcătuș.

Cu 6 victorii și 12 înfrângeri până acum, AS Romprim e una din echipele obișnuite ale Ligii 4. E capabilă să bată echipele aflate sub ea în clasament, dar nu prea le pune probleme celor aflate deasupra ei. În tur, Steaua a câștigat meciul cu AS Romprim la masa verde. Meciul nu s-a mai jucat, din motive care au ținut de gazdele de atunci.

Acum, e rândul Stelei să fie gazdă. Meciul se va juca cu spectatori dar, din păcate, va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 15.00. Ora și ziua de disputare a partidei au fost alese chiar de către jucători și antrenori. Aceștia au considerat că o zi în plus de pauză le va oferi o șansă în plus în etapa cu numărul 20, etapă intermediară, care va avea loc în data de 27 martie. Atunci, Steaua îi va găzdui pe cei de la Progresul 2005, echipă care, la fel ca cei de la Carmen București, s-a întărit în această iarnă.

Lăcătuș și băieții săi vor să evite un nou pas greșit.

Echipa probabilă în meciul cu AS Romprim

Date fiind suspendările și accidentările cu care se confruntă lotul, ne putem aștepta ca Lăcătuș să trimită pe teren următorul unsprezece:

Steaua București: 22. Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 15. Florin Stoica, 6. Lucas Caetano – 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 10. Alin Predescu, 7. Florin Răsdan – 17. Alin Robu

Steaua București ocupă în acest primul loc în campionat, la două puncte distanță de locul 2, ocupat de Dinamo. ”Militarii” au marcat 109 goluri și au primit doar 3. În ”top four”-ul campionatului mai sunt prezente și Carmen București (45 de puncte) și Progresul 2005 (42 de puncte)

Mult succes, băieți!

Forza Steaua!