poli bucurești steaua bucurești

Avancronică: Poli București – Steaua București

După victoria excelentă cu Progresul 2005, Steaua se pregătește acum de meciul cu Dinamo, meci programat pentru etapa 22. Până atunci, însă, Lăcătuș și băieții lui mai trebuie să treacă de hopul numit ACSU Poli București.

În tur, Steaua i-a învins pe cei de la Poli București cu scorul de 10-0. A fost un meci ușor pentru Răsdan & Co. și ne putem aștepta la o repetare a sa în acest weekend. Poli București ocupă locul 13 în acest moment, cu 17 puncte. Lăcătuș va avea astfel posibilitatea de a trimite un prim 11 format din jucători folosiți mai puțin în acest sezon și de a menaja titularii pentru meciul cu Dinamo.

Totuși, adversarul din această săptămână nu trebuie subestimat. În etapa precedentă, Poli București a făcut 0-0 cu Bucharest United, echipa de pe locul 6.

Echipa probabilă a Stelei:

1. Mihai Plăcintă – 3. Mihai Zamfir, 20. Bogdan Sitaru, 4. Ștefan Pădureț, 23. Alexandru Ogică – 21. Ghiță Constantinescu, 11. Cosmin Mihai – 14. Adrian Ilie, 10. Alin Predescu, 17. Alin Robu – 9. Matheus

Meciul Poli București – Steaua București va avea loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 15:00, la baza sportivă Leu. Meciul se va juca fără spectatori.