poli bucurești steaua bucurești 0-6

Poli București – Steaua București, 0-6 (0-1)

După meciul bun făcut cu Progresul 2005, Steaua a făcut cu Poli București, poate, cel mai slab meci al sezonului. Din fericire, a reușit să pună mâna pe cele trei puncte.

Steaua București: 1. Mihai Plăcintă – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Mihai Zamfir – 11. Cosmin Mihai, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 10. Alin Predescu, 17. Alin Robu – 9. Matheus Medeiros De Souza.

Rezerve: 12. Cristian Dragușin – 13. Andrei Nițu, 23. Alexandru Ogică, 24. Alexandru Tudor, 18. Claudiu Moisie, 21. Ghiță Constantinescu, 14. Adrian Ilie

Antrenor: Marius Lăcătuș

Îmbrăcați din nou în alb, steliștii au început leneș meciul, instalându-se în jumătatea adversarilor, dar nereușind să își deranjeze prea tare adversarii. Primul gol a venit de abia în minutul 30, foarte târziu, dată fiind valoarea scăzută a celor de la Poli București. A marcat Alin Predescu. La pauză, Steaua a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă.

Steliștii au început repriza secundă la fel de greoi, dar au reușit totuși să marcheze al doilea gol în minutul 58, prin Robu. Orice emoții au fost înlăturate un minut mai târziu, când Matheus a driblat un adversar și a marcat pentru 3-0.

A urmat o nouă perioadă de liniște în joc iar, pe final de partidă, Steaua a reușit să puncteze din nou. Și nu doar o singură dată, ci de 3 ori. Au marcat Robu, în minutele 84 și 88, și Adrian Ilie, în minutul 85.

Meciul Poli București – Steaua București s-a terminat cu scorul de 6-0 pentru formația militară, însă jocul nu a impresionat. Urmează meciul cu Dinamo, meci la care steliștii trebuie neapărat să dea 100% și să câștige.