Steaua București - Real Crângași

Avancronică: Steaua București – Real Crângași

Etapa cu numărul 26 îi aduce Stelei un nou adversar ușor. Joi, 25 aprilie, de la ora 17.00, băieții lui Lăcătuș vor juca în Ghencea împotriva celor de la Real Crângași.

Echipa probabilă a Stelei:

22.Horia Iancu (cpt.) – 5.Alin Iordache, 4.Ștefan Pădureț, 15.Florin Stoica, 6.Lucas Caetano – 21.Ghiță Constantinescu, 11.Cosmin Mihai – 17.Alin Robu, 7.Florin Răsdan, 10. Alin Predescu – 9.Matheus Medeiros.

Steaua București are nouă victorii în ultimele nouă meciuri jucate în campionat. Echipa antrenată de Lăcătuș vine după un meci câștigat la scor fluviu, 10-1, cu AFC Rapid, și caută să ducă șirul de victorii consecutive la 10. De cealaltă parte, Real Crângași ocupă locul 14. După retragerea celor de la Vis de București și Mircea Eliade, aceasta reprezintă ultima poziție din clasament.

În acest sezon, echipa din Crângași a încasat nu mai puțin de 116 goluri, având cea mai slabă apărare din campionat. Cu 148 de goluri marcate în 25 de meciuri, Steaua are cel mai bun atac (și cea mai bună apărare – doar 5 goluri primite). Se întâlnesc astfel cel mai bun atac, cu cea mai slabă apărare. Așadar, putem să fim siguri că vom avea din nou parte de o victorie a ”militarilor”, cu foarte multe goluri.

O oportunitate pentru jucătorii utilizați mai puțin în acest sezon

Cu AFC Rapid, Lăcătuș a trimis în teren jucătorii pe care se pare că intenționează să se folosească și în play-off. A fost o mutare suprinzătoare, având în vedere că Steaua nu s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor în această pauză dintre tur și retur.

Mai sunt 5 meciuri până la play-off. Toate sunt meciuri ușoare și e greu de crezut că Steaua poate pierde puncte, indiferent de primul 11 folosit. Ar fi astfel o idee bună ca Lăcătuș să trimită pe teren jucători utilizați mai puțin în acest sezon sau să le dea o șansă tinerilor de la U19.

În play-off, distanța dintre echipa noastră și locul doi va fi redusă la un singur punct. Cum e imposibil ca Steaua să nu intre în play-off, cele 3 meciuri (cu Dinamo, Carmen și Progresul 2005) devin cele mai importante din acest sezon. Trebuie să ne pregătim încă de pe acum pentru ele.

Forza Steaua!