afc rapid - Steaua București 1-10

AFC Rapid – Steaua București, 1-10 (1-4)

Meciul AFC Rapid – Steaua București a început suprinzător, dar s-a terminat așa cum se aștepta toată țara, cu victoria clară a ”militarilor”.

Steaua București: 22.Horia Iancu (cpt.) – 5.Alin Iordache, 4.Ștefan Pădureț, 15.Florin Stoica, 6.Lucas Caetano – 21.Ghiță Constantinescu, 11.Cosmin Mihai – 17.Alin Robu, 7.Florin Răsdan, 10 Alin Predescu – 9.Matheus Medeiros.

Rezerve: 1.Mihai Plăcintă – 2.Victor Manu, 3.Mihai Zamfir, 20.Bogdan Sitaru, 8.Alexandru Aldea, 26.Alexandru Mărgărit, 14.Adrian Ilie

Antrenori: Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan

AFC Rapid – Steaua – o avalanșă de goluri

Dacă majoritatea meciurilor încep de la scorul de 0-0, AFC Rapid – Steaua București se poate spune că a început de la scorul de 1-1. Asta deoarece așa arăta tabela în minutul 5. Contrar tuturor așteptărilor, AFC Rapid a deschis scorul partidei, marcând chiar în primul minut. Din fericire, steliștii nu s-au pierdut cu firea, și-au făcut jocul și au marcat o căruță de goluri.

Matheus a restabilit egalitatea în minutul 5, după o respingere greșită a portarului rapidist. Au urmat câteva minute de liniște, apoi Steaua s-a desprins, printr-un gol marcat de Florin Stoica, după o lovitură liberă bătută de Predescu. La pauză, scorul meciului AFC Rapid – Steaua București a fost 1-4. Steaua a mai marcat de două ori în primele 45 de minute, prin golgeterul Florin Răsdan.

Repriza secundă a început la fel ca prima, cu un gol marcat în primele minute de joc. De data asta, însă, au marcat steliștii, nu rapidiștii, prin Ghiță Constantinescu. Meciul era deja încheiat, însă steliștii nu s-au oprit aici, spre bucuria suporterilor prezenți la meci. Mărgărit, Răsdan de încă două ori și Robu au continuat cascada de goluri și au făcut ca tabela să arate 9-1 pentru Steaua până în minutul 70.

Pe final de meci, Florin Răsdan a ținut neapărat să demonstreze că trece printr-o formă de zile mari și a mai marcat un gol, ducând scorul la 10-1 pentru Steaua, în minutul 88.

AFC Rapid – Steaua s-a terminat cu scorul de 1 – 10. Pentru steliști urmează o etapă intermediară, în care vor întâlni Real Crângași, într-un meci care va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

Forza Steaua!