Steaua București Real Crângași 17-0

Steaua București – Real Crângași: 17 -0(8-0)

Steaua București – Real Crângași a fost un antrenament cu public. Nu, nici măcar atât. Steliștii s-au simțit bine, au jucat frumos, spectaculos și au marcat o căruță de goluri.

Steaua București: 1. Mihai Plăcintă – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 2. Victor Manu – 8. Alexandru Aldea, 11. Cosmin Mihai, 17. Alin Robu, 6. Lucas, 7. Florin Răsdan – 9. Matheus  

Antrenor: Marius Lăcătuș

Valoarea scăzută a adversarului întâlnit azi a făcut ca Steaua să se impună chiar dacă nu a apăsat pedala de accelerație până la capăt. De altfel, băieții lui Lăcătuș au rezolvat rapid meciul, deschizând scorul chiar în minutul 3, prin Robu. Iar pentru a rezolva problema celor 3 puncte, au mai fost necesare doar 2 minute, Sitaru făcând 2-0 în minutul 5. Mai departe, a fost vorba doar de plăcerea de a juca fotbal a tinerilor steliști.

Răsdan (în minutele 12 și 40), Aldea (min. 35), Lucas (min. 38), Matheus (min. 42) și Robu din nou (min. 41) au făcut ca, la pauză, tabela să arate scorul de 8-0 pentru formația antrenată de Lăcătuș. În Ghencea meciul era deja încheiat, însă altundeva, în presa mizeră, cineva inventa o victorie pentru Fotbal Club Fcsb, echipa căreia îi este interzis să folosească marca și numele Steaua. Dar despre acest subiect vom vorbi la emisiunea din această seară. 

În repriza secundă, avalanșa de goluri a Stelei a continuat. Pe scurt, nu a marcat împotriva celor de la Real Crângași doar cine nu a vrut. În rest a fost spectacol. Pase cu exteriorul, șuturi spectaculoase, atacuri rapide, adică tot ce trebuie pentru a-i face fericiți pe suporterii care au plecat grăbiți de la serviciu pentru a ajunge  la stadion și a prinde pe viu un nou meci de-al Stelei. Iar la finalul celor 90 de minute tabela arăta scorul de 17-0 pentru favorita lor.

Au marcat în repriza secundă: Matheus (min. 58, 73), Răsdan (min. 61, 64 ), Adrian Ilie (min. 63), Lucas (min. 77, 81), Pădureț (min. 85), Zamfir (min. 86)

După victoria frumoasă cu Real Crângași, Steaua va întâlni săptămâna viitoare cu Victoria București. Meciul va avea loc pe stadionul Rocar și se va juca cu spectatori.