Tu te prostituai, Mitică, dar stadioanele se umpleau ca să te-njure!

Mitică Dragomir este un personaj cunoscut de către toți iubitorii de fotbal din România. Doar că nu e cunoscut pentru faptele bune pe care le-a făcut pentru fotbalul românesc. Chiar din contră. E cunoscut pentru tot răul pe care l-a facut. Iar acum, Mitică și-a recunoscut faptele.

Prezent la ProSport Live, acesta a încercat, ca de fiecare dată, să ne convingă că a fost un erou:

”De mute ori mă prostituam la posturile dumneavoastră de televiziune, iar stadionale erau full. Fotbalul nu se joacă doar pe teren. La ei toată săptămâna e un marketing. Eu făceam marketing-ul de aşa natură încât stadioanele erau pline.”, a spus Dumitru Dragomir.

Și poate că e adevărată acea vorbă care spune că, în mințile noastre, toți suntem eroi. Însă realitatea e cu totul alta în ceea ce-l privește pe Mitică Dragomir. El și cei ca el nu au făcut altceva decât să distrugă fotbalul românesc. Prin spectacolele lor grețoase, acelștia au înlocuit fotbaliștii și echipele de fotbal, adevăratele personaje principale, cu propriile lor persoane.

Nu, ceea ce a făcut Mitică Dragomir nu a fost marketing. În loc să promoveze fotbaliștii și echipele de fotbal, el a promovat imaginea sa. La fel au făcut Borcea, Becali, Sandu, Iancu, Copos, etc. Iar rezultatele s-au văzut aproape imediat. La televizor, lumea se înghesuia ca să vadă spectacolele de prost gust oferite de acești indivizi după și înaintea meciurilor de fotbal, dar la stadion nu s-a mai dus nimeni.

Mitică, ai uitat de Legea Mitică Dragomir?

Mitică DragomirE incredibil că Mitică a ajuns să vorbească despre stadioane pline. Nimeni, dar absolut nimeni nu s-a dus vreodată la stadion pentru el sau din cauza lui. Într-adevăr, unii suporteri s-au dus la stadion ca să-l înjure, fix pentru că nu mai suportau ieșirile sale, dar asta e altceva.

E important să ne aducem aminte și să nu uităm niciodată faimoasa campanie ”Mitică la Brutărie”, lansată de suporteri ca răspuns la o altă inițiativă mizerabilă a lui Mitică Dragomir. E vorba despre faimoasa lege Dragomir, o lege abuzivă, făcută împotriva fanilor și care prevedea pedepse mai grele decât cele pentru furt sau trafic de droguri.

Și această lege – de care nu trebuie să uităm niciodată – a contribuit la golirea stadioanelor. Iar Mitică uită să vorbească despre ea.

Da, fotbalul are nevoie de suporteri pe stadioane. Și da, marketingul e necesar pentru a-i aduce pe suporteri la stadion. Dar ceea ce au făcut și încă fac cei ca Mitică Dragomir nu e marketing. Nu e nimic. E doar o mizerie. E doar prost gust și îndobitocire.

Să nu uităm, deci, cine sunt acești indivizi. S-au prostituat la TV, așa cum chiar ei recunosc, dar n-au făcut-o pentru fotbal, ci pentru propriile lor buzunare. Iar, în timp ce ei se prostituau, fotbalul nostru o lua tot mai puternic în jos.

Și acum acești băieți se întreabă de ce nu mai plătește nimeni ca să se uite la meciurile din Liga 1. De ce ar mai face-o, când voi, timp de mulți ani, nu le-ați dat fotbal, ci prostituție intelectuală?!