Comprest GIM - Steaua București 0-3

Comprest GIM – Steaua București, 0-4 (0-2)

Meciul cu Comprest GIM ar fi trebuit să fie unul lipsit de emoții, însă nu a fost așa. Pe un teren făcut imposibil de ploaie, Lăcătuș a utilizat un prim 11 format din foarte mulți titulari. Riscul de accidentare a fost mare dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Steaua București: 22.Horia Iancu (Cpt.) – 5.Alin Iordache, 4.Ștefan Pădureț, 13.Andrei Nițu, 2.Victor Manu – 8.Alexandru Aldea, 21.Ghiță Constantinescu – 17.Alin Robu, 7.Florin Răsdan, 6.Lucas Caetano – 9.Matheus 

Rezerve: 1. Mihai Plăcintă – 3. Mihai Zamfir, 20. Bogdan Sitaru, 16. Adrian Vâlcea, 24. Alexandru Tudor, 26. Alexandru Mărgărit, 14. Adrian Ilie

Antrenori: Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan

Așa cum era normal, partida a început greoi, cele două echipe luptându-se mai degrabă cu terenul, decât cu adversarii. În cele din urmă, însă, curajul lui Lăcătuș de a trimite titulari pe teren a dat roade. Steaua a deschis scorul în minutul 23, prin golgeterul Florin Răsdan, după un corner bătut de Lucas.

S-a făcut 2-0 în minutul 30, când Alin Robu a trimis imparabil din lovitură liberă. Până la pauză, tabela nu s-a mai schimbat.

Repriza secundă a pornit tot cu Steaua la cârma partidei, cei de la Comprest GIM preferând să se apere. În minutul 51, Ghiță Constantinescu a făcut 3-0, după o pasă primită de la Mărgărit. Scorul final al partidei a fost stabilit de Alex Mărgărit, în minutul 75.

play-off liga 4

S-a stabilit programul play-off-ului

Steaua a învins Comprest GIM cu scorul de 4-0. Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 4 va avea loc marți, 21 mai. Steaua va juca împotriva celor de la AFC Asalt.

Apoi, după încheierea sezonului regulat, băieții lui Lăcătuș vor intra în playoff. Programul meciurilor a fost stabilit deja. Acestea se vor disputa în datele de 27 mai, 30 mai și 2 iunie. Stadionul care le va găzdui este cel al Sportului Studențesc, din Regie.