steaua volei

O nouă performanță pentru conducerea Stelei – Au retras din campionat echipa de volei masculin

Când ai o conducere de top, precum cea a Stelei, performanța vine aproape fără să vrea. Cea mai nouă performanță a echipei de colonei încolonați în spatele lui Bixi Mocanu este retrogradarea cu o echipă care nu a retrogradat. Pentru că noi nu facem clickbait, ca alții, spunem încă de la început că e vorba de echipa de volei.

Știrea a apărut pe doarvolei.ro. Evident, departamentul de marketing și comunicare din subordinea lui Cîrlan nici măcar nu a îndrăznit să îi anunțe pe suporterii steliști, pentru ca ei să nu afle știrea de pe altundeva. Da trăim în era internetului, așa că am aflat.

Deși clubul Steaua este clubul cu cel mai mare buget din țară, se pare că nu poate să țină în prima ligă nici măcar o echipă de volei. Steaua Volei s-a retras din campionat și se pare că se va înscrie în divizia secundă în sezonul 2019-2020.

Pentru cei care nu știu, vorbim despre a doua cea mai galonata echipă din istoria voleiului masculin românesc. Avem 16 titluri naționale. Doar Dinamo are mai multe, 18.

Anul acesta am terminat pe 6, din 11 echipe.

Haosul continuă puternic la Steaua

Dacă credeați că sunt probleme doar la fotbal, vă anunțăm că greșiți enorm de mult. În acest sezon, Steaua a reușit să câștige un singur titlu, la polo masculin. Am mai prins un loc 2, la rugby, și un loc 3, la polo feminin. În rest, dezastru pe linie.

Este rezultatul conducerii defectuoase cu care e blestemat clubul nostru. Deja, din orice direcție ai privi acest dezastru, nu ai cum să nu te gândești că Steaua are de-a face cu o mână criminală, care pur și simplu vrea să bage acest club în pământ.

E imposibil să ai un buget de 18 milioane euro și să nu reușești aproape nimic, nici măcar să promovezi din Liga 4 în Liga 3.

Retragerea echipei de volei din prima ligă e chiar ultima picătură. Conducerea clubului trebuie neapărat să își dea demisia!

 

Photo credit: doarvolei.ro