Urmăriți Steaua Liberă pe Social Media

Ești un stelist nebun după Steaua? Se supără prietenii tăi că nu se poate discuta cu tine dacă pierde Steaua București? Te enervezi când vezi că cineva spune Steaua, deși vorbește despre FC Fcsb? Atunci hai la Steaua Liberă!

Steaua Liberă este o comunitate făcută de steliști, pentru steliști. Aici găsești toate știrile despre Steaua de care ai nevoie. Cel mai important, noi o sa-ți spunem mereu doar adevărul. Frumos, urât, cum o fi, dar adevărul. Noi nu căutăm să facem trafic, nu o să te ducem de nas cu titluri care nu spun nimic, asemeni ziaricilor de la stână, ci o să spunem mereu doar adevărul.

Steaua Liberă

Așa că, urmărește-ne și scrie-ne dacă ai întrebări sau dacă vrei să știi ce se întâmplă pe la club.

Avem propriul nostru site: www.steaualibera.com
Avem și o adresă de mail: redactie@steaualibera.ro
Număr de telefon nu avem, dar, dacă vrei să iei legătura rapid cu noi, suntem prezenți pe:
1. Facebook – Steaua Liberă
2. Grup de Facebook – Steaua Liberă
3. Twitter – https://twitter.com/SteauaLibera
4. Instagram – https://www.instagram.com/steaualibera/
5. Minds – https://www.minds.com/SteauaLibera
6. Youtube –https://www.youtube.com/c/SteauaLibera

Pe lângă acestea, mai avem și două conturi de Facebook de rezervă: Steaua Liberă ’47 și Semper Svperiores. Dă-le un like și acestora, că nu știm niciodată când se supără Mark.

Băieții care vor răul Stelei au încercat să ne închidă gurile. Nu au reușit. Noi suntem tot aici și vom fi aici atât timă cât există Steaua.

Hai și tu lângă noi și ajută-ne să creștem! Doar așa ne putem asigura că vocile noastre vor fi auzite și că vom avea un club curat mai presus de toate.

#ForzaSteaua #SteauaLibera