prejudiciul colonel florin talpan promovarea stelei

Drept la replică – Florin Talpan

După ce Gsp a publicat un mesaj privat al lui Florin Talpan către unul din redactorii acestei publicații, pentru a-l umili pe colonelul Stelist, acesta a cerut un drept la replică. Bineînțeles, lașii de la Gsp i-au publicat acest drept la replică în articolul cu știrea veche, fără a anunța vreo modificare. Scopul? Ca nimeni să nu vadă ce a avut de spus Florin Talpan în apărarea sa.

Așa se face presă la Gsp. Mai jos puteți citi dreptul la replică, pe care l-am colectat chiar din articolul cu pricina.

„Avand in vedere situatia de fapt relatata in mod eronat de «amicul» meu de la GSP.ro (nu ii dezvalui numele daca el nu este in stare sa isi asume acest «grandios articol», de care presupun ca ii este rusine, altfel s-ar fi semnat pe el) sunt obligat sa va relatez urmatoarele: intre prieteni fiind la o sueta, am primit aceasta fotografie, iar lor li s-a parut hilara, solicitand-o pe wats up. Nu cred ca suntem singurii care trimitem aiureli pe facebook sau telefon. De altfel poza este veche si «rodata»!

Din greseala, i-am trimis-o acestui individ pe care de altfel l-am si sunat sa ii spun ca este o greseala! Minte cu nerusinare ca a fost transmisa presei, suporterilor etc! Daca ar avea putin bun simt si respect fata de el insusi ar recunoaste ca acestea sunt faptele! Dar este un om de nimic ca si articolul pe care nu il semneaza! Sa preiei o fotografie si sa minti in halul asta doar sa fii citit, este o rusine!

In privinta suporterilor FCSB pot sa afirm doar urmatoarele: fotbalul este unul dintre jocurile cele mai fascinante si mai emotionante din lume! Tocmai de aceea, avem cu totii dreptul si putinta de a tine cu orice echipa de fotbal pe care o iubim! Rusine, anonim care nu iti asumi faptele si minciunile!