becali palmares

Dați-i două, că merită!

Cea mai importantă știre a anului, dar presa sportivă aproape că nu zice nimic. Dar nu trebuie să ne suprindă acest aspect. Stăpânul lor le-a zis că nu e afectat, atunci nici pe ei nu-i afectează faptul că încă o instanță a demonstrat că FC Fcsb nu e Steaua.

Imediat după aflarea verdictului, Becali a ieșit în presă. Iar presa îl aștepta, ca de fiecare dată. N-au dat doi bani pe ce scrie în acea decizie. Ce i-a interesat pe ei e ce a spus stăpânul.

becali palmaresul stelei

Becali, când a aflat că a mai pierdut un proces.

„Nu mă afectează! Asta e România. Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient,” a spus Becali

”Doar pierdem 2 puncte.” Atât înseamnă palmaresul Stelei pentru Gigi Becali. Vorbim despre un palmares pe care alții nu-l au. Arsenal, Manchester City, PSG, multe echipe mari ar da orice să câștige cea mai importantă competiție fotbalistică a lumii și să își treacă în palmares această cupă. Și nu pentru cele 2 puncte, ci pentru prestigiu.

Însă Becali nu e interesat de glorie, de sport, de performanță. El vrea doar cele două puncte care să îi aducă câteva sute de mii de euro în plus.

Atât de puțin vă pasă de sport!

Într-o lume normală (vorbim din nou despre o lume normală, e obositor deja!) presa sportivă l-ar fi taxat. În loc să îl întrebe cum se face că echipa lui nu e Steaua, deși ne-a tot spus că e Steaua, repetă ca niște papagali prostiile pe care acesta le varsă fără oprire.

Atât de puțin le pasă acestor indivizi de sport, de palmaresul Stelei București, de Steaua București. De asta am ajuns aici. De asta am ajuns ca o instanță judecătorească să ne spună că FC Fcsb nu e Steaua. Indiciile erau acolo. Documentele erau la vedere, dar nimeni nu a vrut să spună adevărul.

Așa că a fost nevoie ca Florin Talpan să pornească și să câștige procese. Altfel, nimeni nu ne-ar fi spus adevărul.

Și dacă nimeni nu ne-ar fi spus adevărul, oare câți dintre noi ar fi susținut astăzi echipa cu palmares care pentru ”patron” înseamnă ”doar 2 puncte”. Pentru asta, merită să-i dăm două lui Becali. Măcar două. Puncte, evident.