7 Mai Steaua București Sevilla Cupa Campionilor Europeni fcsb nu are palmaresul stelei

Victorie pentru Steaua! FC Fcsb nu are palmaresul Stelei!

După mult prea multe înfățișări, a venit în sfârșit decizia. Judecătoarea Vișoiu nu a mai putut amâna, așa că a spus ceea ce trebuia să spună încă de la prima înfățișare: Palmaresul Stelei e doar la CSA Steaua București. FC Fcsb nu are palmaresul Stelei.

Am așteptat mult timp, a fost greu, ne-am bătut cu forțe mult peste puterile noastre, dar am învins din nou. Florin Talpan a învins din nou. Pentru că această victorie îi aparține 100% doar lui. Singur, nesusținut de nimeni din club, ajutat doar de o parte din suporterii steliști, Florin Talpan s-a ridicat din nou peste toți și a mai bifat un dosar câștigat. Și ce dosar?! Florin Talpan a câștigat lupta pentru palmaresul Stelei București.

În ciuda celorlalte două dosare câștigate de Steaua, pentru marcă și nume, presa a continuat să mintă. FC Fcsb a continuat să mintă. Cei mai mulți români au continuat să mintă. Dar minciuna a murit astăzi. FC Fcsb nu este Steaua București. Dacă nu au fost destule celelalte două dosare, dacă nu a fost destul că pe actul de înființare al acestei echipe scrie 2003, acum nimeni nu mai poate nega adevărul. FC Fcsb nu are palmaresul Stelei București. FC Fcsb nu este Steaua București.

Pentru steliști, știrea aceasta vine ca o consolare. Lupta nu s-a terminat însă. Am trecut de FC Fcsb, acum avem de-a face cu conducerea propriului nostru club, conducere care pare obsedată de ideea de a băga Steaua în pământ. Dar mergem mai departe și vom învinge, pentru că asta fac steliști.

FC Fcsb nu e Steaua, dragi oi. FC Fcsb nu are palmaresul Stelei București. Ce o să faceți acum?!

Pentru oi, în schimb, decizia de azi vine ca o nouă provocare. În ultimii ani, oile au trăit într-un univers al lor, izvorât din imaginațiile lor bolnave, univers în care un fost pușcăriaș era un erou hăituit de băieții răi. Din fericire pentru noi, universul lor s-a prăbușit azi în jurul lor. Păcat însă că oile sunt prea proaste ca să își dea seama că au fost învinse.

În prostia lor, oile vor continua ca și până acum. Ne vor spune în continuare povestea cu mașina vândută, ne vor aduce aminte că ”dacă nu era becali”, ne vor spune că numele, marca și palmaresul nu contează, vor readuce în discuție continuitatea închipuită și, cel mai important, ne vor da link-uri către site-ul UEFA.

De ce am discutat despre site-ul UEFA? Pentru că suntem siguri că acesta va rămâne neschimbat.

E puțin probabil ca FRF să ia măsuri pentru a informa corect acolo sus. O va lăsa așa. Că doar oricum conducerea Stelei nu va face scandal, iar Steaua nu are nicio șansă să joace în cupele europene. Până o promova echipa noastră în Liga 1, FC Fcsb cu siguranță va dispărea. Și atunci totul se va rezolva de la sine.

Dar oile vor continua să creadă că FRF și UEFA, două firme private, sunt deasupra legii. Vor continua să creada asta pentru că așa au fost obișnuite de ciobanul lor. Și el se crede deasupra legii. E normal să se creadă și ele.

Oricum ar fi, asta nu mai contează acum. Tot ce contează e că am avut dreptate. Tot ce contează e ca FC Fcsb nu e Steaua București. Tot ce contează e că FC Fcsb nu are palmaresul Stelei București.


Felicitări, domnule colonel Florin Talpan! Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru Steaua București!