lotul stelei amical steaua unirea izvoarele

Lotul Stelei se reunește pe 15 iulie

Nepăsare sau rea intenție? Aceasta e întrebarea care a apărut pe buzele tuturor steliștilor la aflarea veștii că lotul Stelei se va reuni luni, 15 iulie. Decizia e una cât se poate de proastă, având în vedere că primul meci oficial din noul sezon va avea loc pe data de 31 iulie. Conducerea clubului lovește din nou!

Steaua București este în ceață. Timp de aproape o lună și jumătate, de la meciul pierdut cu Carmen, nu am primit niciun fel de informație despre echipa noastră. Bixi și cei din conducere s-au ascuns în spatele demisiei lui Lăcătuș, au profitat de faptul că fanii s-au calmat și și-au văzut de ale lor. Iar ale lor înseamnă decizii proaste pentru Steaua.

Una dintre cele mai proaste decizii luate de acești indivizi este de departe încercarea de a calma suporterii. Au făcut-o prin lipsa știrilor, lăsând alte evenimente (Euro de tineret) să capteze atenția suporterilor steliști, și le-a reușit, fără nicio îndoială. Doar că această lipsă totală de acțiune a avut ca rezultat o reunire foarte târzire a lotului și, cel mai probabil, compromiterea oricăror șanse de a realiza ceva în Cupa României.

8 jucători, 0 antrenori

Conform zvonurilor din jurul echipei, în acest mment, lotul Stelei include doar 8 fotbaliști. Nu știm dacă e vorba doar de fotbaliști rămași din lotul de anul trecut(cel mai probabil) sau dacă e vorba și de transferuri noi. Zvonuri există și în ceea ce privește transferurile, numele lui Marco Enciu fiind menționat de câteva ori.

Cu doar 8 jucători în lot, noul antrenor va avea mult de muncă. Săptămâna trecută, Bixi ne-a spus că negociază cu Falub și că acesta va semna în această săptămână. E miercuri, dar nicio veste până acum. Și deja ne putem gândi că fotbaliștii steliști, cei puțini, căți au mai rămas, probabil că se vor antrena singuri pe 15 iulie.

Riscăm să ne facem de rușine în Cupa României

Din cauza unor habarniști cu gura mare, mulți români au ajuns să considere Cupa României drept o competiție puțin importantă. Nu e așa. Steaua București deține recordul de cupe câștigate în România. Are 20 de astfel de trofee în palmares și este considerată ”specialista Cupei”.

Chiar dacă e nerealist să credem că am fi putut câștiga Cupa României, pornind de la un nivel atât de scăzut, nu înseamnă că trebuia să ne dăm bătuți. Nu înseamnă că nu puteam încerca să ne întărim pentru a ajunge cât mai departe în această competiție.

Din păcate, asta nu s-a întâmplat. Bixi, Neagoe și ceilalți băieți din conducere au preferat să ne ducă cu zăhărelul. Au tras de timp, spunându-ne despre analize și sondaje, dar nu au adus antrenori și jucători. Lotul Stelei se va reuni pe 15 iulie, cu 16 zile înainte de primul meci din Cupă. Șansele de a face ceva sunt minime. Doar un miracol ne va ajuta să nu părăsim competiția încă din primul tur.

O rușine în Cupa României e un dezastru la fel de mare ca ratarea promovării în Liga 3.