contractul lui Oprița pițurcă daniel oprița

Daniel Oprița, noul antrenor al Stelei. De ce?

În ”Arta Războiului”, Sun Tzu îi sfătuiște pe cititori să își inducă inamicii în eroare, dacă vor să câștige un război. Fiind militari, e normal ca cei din conducerea Stelei să știe aceste lucruri. Astfel, după ce ne-au mințit cu Pițurcă, după ce ni l-au suflat pe Falub în ochi, băieții care au ținut Steaua 2 ani în Liga 4 ne-au dat lovitura decisivă. Daniel Oprița a fost numit astăzi noul antrenor al echipei de fotbal.

Cel poreclit Dinel a jucat cândva la Steaua, în sezonul 2002-2003, când a marcat un gol. În cariera sa de fotbalist, a mai trecut pe la FC Fcsb, Dinamo, UTA, Petrolul, Universitatea Craiova și CSM Reșița. Are chiar și 6 meciuri la națională, pentru care a marcat un gol. Ca antrenor, însă, Oprița aproape că nu a antrenat pe nimeni. Și asta deoarece echipele din CV-ul său sunt echipe fără nume: Juventus București, Școlar Reșița, Voluntari, Metalul Reșița și Mioveni. Este departe de profilul antrenorului de care echipa noastră are nevoie.

Daniel Oprița vine la Steaua cu secunzii Iulian Miu și Ștefan Nofitovici, în timp ce antrenor cu portarii va fi Sorin Bobariu. Conform magnificului Bixi Mocanu, ai cărui fani ne spun că nu a venit la Steaua ca să conducă fiecare secție în parte, dar care se trage în chip cu absolut fiecare sportiv și antrenor în parte, pentru a-și face cât mai multă imagine, obiectivul este promovarea în Liga 3. De unde putem trage concluzia că orice încercare de a ne înscrie direct în Liga 3 a fost abandonată.

Daniel Oprița nu este un antrenor potrivit pentru Steaua

E antrenor tânăr, are tot viitorul în față, însă nimic nu îl recomandă acum pe Oprița pentru postul de antrenor la echipa noastră. Mai mult, acesta va avea un sezon destul de greu în față. Momentan, are doar 8 jucători în lot. Cei mai buni tineri de la U19 au fost lăsați să plece liberi iar primul meci al sezonului va avea loc peste exact 3 săptămâni. Este imposibil ca Oprița să realizeze ceva în asemenea condiții. Ar fi greu chiar și pentru un antrenor cu experiență.

Ce o să se întâmple atunci? Cel mai probabil, vom părăsi rapid Cupa României. În ceea ce privește Liga 4, adversarii nu vor fi foarte dificili, însă, la fel am spus și în ultimii 2 ani. E destul să apară un singur proiect serios, iar Steaua va avea probleme.

Oprița pare a fi adus la echipă fix pentru a da greș. Fix pentru a exista un vinovat în cazul în care echipa va rata din nou toate obiectivele.

Pițurcă vrea să vină, dar nu a fost contactat de nimeni

Prezent prin telefon la o emisiune a SportTotal FM, Florin Talpan a declarat că Pițurcă încă este interesat de a veni la Steaua. Se pare că fostul mare atacant stelist urmărește îndeaproape ce se întâmplă la echipă și chiar vrea să se implice. Cu toate acestea, conducerea clubului nu a dorit să poarte nicio discuție cu el. Aceștia s-au orientat încă de la început către antrenori mult mai slab cotați. O dovadă a faptului că ambițiile lor nu sunt foarte ridicate.

Lotul Stelei se va reuni pe data de 15 iulie. Vom afla atunci mai multe informații despre jucătorii pe care îi va avea la dispoziție noul antrenor în sezonul 2019-2020.