Avancronică de Cupă: Steaua București - Mihai Bravu

Avancronică de Cupă: Steaua București – Mihai Bravu

Steaua București începe un nou sezon. Mâine, 31 iulie, de la ora 17:30, fotbaliștii antrenați de Daniel Oprița și Iulian Miu vor juca în primul meci oficial al sezonului fotbalistic 2019-2020. Adversar va fi clubul Mihai Bravu, care va veni în Ghencea, pentru a juca împotriva Stelei București, în primul tur al Cupei României.

Echipa probabilă a Stelei:

Horia Iancu – Cosmin Mihai, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, Robert Goșa – Alexandru Neagu, Adi Ilie, Livi Băjenaru, Florin Răsdan, Alin Robu – Robert Elek

Pentru Steaua București, meciul este unul foarte important. Formația militară este considerată o expertă a Cupei, deținând recordul intern de trofee câștigate în această competiție.

În același timp, din păcate, aceasta este cea mai importantă competiție în care va juca Steaua în acest sezon. Incompetența și reaua voință a celor care conduc clubul nostru au făcut ca echipa de fotbal a Stelei să nu reușească nici de data asta să ajungă în Liga 3. Așadar, vom avea în față un nou sezon de Liga 4, sezon cu adversari incredibil de slabi, pe care îi vom învinge ușor și care, până la play-off, nu ne vor pune nicio problemă. La play-off… dar mai bine să nu vorbim acum despre acest aspect.

Vom avea în față un sezon lung. Acesta începe cu Cupa României. De sfârșit, nu știm încă cum se va sfârși. Bine? Rău? Prea multe motive de bucurie nu avem. Așa că, la fel ca și până acum, nu ne rămâne decât să așteptăm.

Ștefan Pădureț a plecat de la Steaua

ștefan pădurețFundașul Ștefan Pădureț, 20 de ani, a anunțat astăzi că nu va mai juca la Steaua în noul sezon. Contractul său a fost încheiat prin acordul părților, lucru care ne face să ne punem serioase semne de întrebare în legătură cu planurile conducerii clubului nostru. La 20 de ani, Pădureț mai putea fi ținut la club. Pentru Liga 3 sau Liga 4, ar fi fost cu siguranță un fotbalist util.

Se pare însă că Steaua și-a schimbat politica de transferuri. Dacă pe vremea lui Marius Lăcătuș încerca să aducă doar tineri, acum s-a orientat către fotbaliști trecuți de 30 de ani. Băjenaru, Elek, Neagoe sunt câțiva dintre ei, dar se pare că și secundul Iulian Miu (43 ani) și-a propus să îmbrace tricoul roș-albastru în acest sezon.

Mult succes în continuare, Ștefan Pădureț!

Forza Steaua!