Steaua București - Mihai Bravu 8-0

Cupa României – Steaua București – Mihai Bravu, 8-0 (3-0)

Steaua București a început cu dreptul noul sezon. A trecut mai departe în Cupa României, după ce a învins echipa Mihai Bravu, dar jocul nu a impresionat.

Steaua București: 1.Horia Iancu – 21. Cosmin Mihai, 15. Dorin Capotă, 5. Sergiu Bactăr, 8. Marian Neagu – 18. Liviu Băjenaru, 11. Andrei Neagoe – 19. Valentin Niculae, 7. Florin Răsdan, 10. Adrian Ilie – 23. Robert Elek.

Rezerve: Rezerve: 12. Raul Radu, 4. Valentin Neaga, 24. Vlad Nițu, 17. Alin Robu, 26. Iulian Miu, 20. Gabriel Dedeu, 14. Alexandru Bordei.

Antrenor principal: Daniel Oprița

Steaua a avut parte de un meci ușor, adversarul de astăzi, Mihai Bravu, nereușind să pună probleme. Militarii au deschis rapid scorul, în minutul 7, prin noul atacant, Robert Elek. Până la pauză, băieții lui Oprița și Miu au mai marcat de două ori, în minutul 33, prin Răsdan, și în minutul 38, prin același Elek. Astfel, la pauză, soarta partidei era deja decisă.

Repriza secundă a început tot cu Steaua în atac, iar Elek a realizat hat-trick-ul în minutul 50, profitând din nou de lipsa de concentrare a adversarilor. La scorul de 4-0 pentru Steaua și probabil și din cauza oboselii, adversarii de la Mihai Bravu au abandonat orice speranță. Steaua a dus rapid scorul la 6-0, Valentin Niculae și Alin Robu marcând la doar câteva minute unul după celălalt.

Andrei Neagoe a făcut 7-0, marcând din penalty, iar tânărul Vlad Nițu, unul dintre puținii tineri care au mai rămas în lot, a stabilit scorul final al partidei, marcând pentru 8-0. Steaua a învins, dar nu a impresionat, jocul nefiind unul care să încânte. Echipa noastră a trecut astfel mai departe, în următorul tur al Cupei României, și așteaptă să vadă care va fi următorul adversar.

Echipa de fotbal a pornit cu dreptul, marketingul cu stângul

Dacă echipa de fotbal a Stelei a început sezonul cu o victorie la un scor destul de mare, echipa de marketing a clubului nostru l-a pornit făcându-se de rușine.

Trebuie să spunem că meciul Steaua București – Mihai Bravu a fost transmis pe Youtube, pe canalul Steaua TV, canalul oficial al Stelei, la o calitate foarte bună. Nici comentariul nu a fost rău, dar, din păcate, există un ”dar”.

Transmisia a început cu o întârziere de câteva minute bune, lucru care i-a enervat pe cei 500 de steliști care au dorit să urmărească partida online. Motivul? Cel mai probabil niște dificultăți tehnice des întâlnite, care apar dacă dorești să transmiți live pe Youtube și nu faci niciun test înainte de a porni transmisiunea.

Greșelile sunt însă omenești. Important este ce vor face cei de la Steaua TV de acum înainte. Interes există pentru Steaua și meciurile sale, suporterii își doresc să vadă aceste meciuri, chiar dacă împotriva unor adversari insignifianți, iar clubul și mai ales departamentul de marketing le sunt datori. Așteptăm așadar ca următoarele meciuri să fie transmise ireproșabil.