balotești

Amical: Steaua București – CS Balotești, 4-2 (0-1) | Începe Liga 4

Un nou test pentru Steaua București. Băieții lui Oprița au jucat împotriva celor de la CS Balotești, echipă de Liga 3, și au reușit să învingă, scor 4-2.

Daniel Oprița a trimis pe teren următorul prim 11:

1. Horia Iancu – 4. Valentin Neaga, 5. Sergiu Bactăr, 6. Ovidiu Morariu, 8. Marian Neagu – 10. Adrian Ilie, 18. Liviu Băjenaru, 24. Vlad Nițu, 11. Andrei Neagoe – 23. Robert Elek, 12. Andrei Antohi

Rezerve: Raul Radu – Dorin Capotă, Right Johnson, Iulian Miu, Valentin Niculae, George Ban, Alin Robu, Neacșu

CS Balotești e o echipă care va juca în acest sezon în Seria 3 a Ligii 3. Echipa ilfoveană a fost mai bună în prima repriză, reușind chiar să și înscrie și intrând la pauză cu scorul de 1-0 pe tabelă.

Totuși, Steaua nu a abandonat lupta și a răspuns imediat după pauză. Marian Neagu a restabilit egalitatea în minutul 46, ducând scorul la 1-1.

Din păcate, acest rezultat nu a durat prea mult timp. În minutul 54, CS Balotești a marcat din nou, după o eroare a defensivei steliste. Așadar, băieții lui Oprița au pornit din nou în căutarea egalării și chiar au găsit-o, în minutul 74, când Vali Neagu a înscris dintr-o pasă primită de la Liviu Băjenaru.

A fost momentul în care steliștii s-au descătușat. La doar câteva minute distanță, în minutul 79, Băjenaru a trimis o nouă pasă, aceasta a ajuns la Andrei Neagoe, care a reluat cu capul în poarta celor de la CS Balotești.

Scorul final a fost stabilit de Liviu Băjenaru, care, după 2 pase de gol, a reușit să treacă și numele său pe lista marcatorilor. Steaua București – CS Balotești s-a termint cu scorul de 4-2 pentru ”militari”.

Începe Liga 4

Din păcate pentru noi și din fericire pentru șefii Stelei, care asta și-au dorit, echipa noastră va juca și în acest sezon în Liga 4. Bixi Mocanu nu  a făcut absolut nimic pentru a obține un loc în Liga 3. Pentru a avea un sezon mai liniștit, cu rezultate excepționale împotriva unor adversari insignifianți, rezultate cu care s-ar putea lăuda în cazul vreunei evaluări, președintele interimar al Stelei s-a asigurat că echipa noastră va juca în Liga 4. Asta în condițiile în care echipe care au fost înființate doar acum câteva luni au reușit să se înscrie DIRECT ÎN LIGA 3.

Însă diferența dintre Steaua și aceste echipe e că cei care conduc aceste echipe chiar și-au dorit să joace în Liga 3, în timp ce Bixi Mocanu & Co. au tras din răsputeri ca Steaua să rămână în Liga 4, acolo unde nu deranjează pe nimeni.

Noul sezon al Ligii 4 va începe pe 24 august, peste două săptămâni. În prima etapă, Steaua se va deplasa la AFC Rapid. La o săptămână distanță, în data de 31 august, steliștii vor juca acasă cu Dinamo.

E important să spunem că, în acest sezon, Liga 4 va include doar 15 echipe, o lovitură pentru cei care se întrebau cum de a reușit Steaua să se înscrie direct în această ligă. E simplu, prieteni. La fel ca în Liga 3, unde niciodată nu sunt completate toate locurile, nici în Liga 4 nu se prea înghesuie lumea pentru a se înscrie. Așa că, veți găsi locuri libere mereu.