Steaua București - Concordia Chiajna

Steaua București – Concordia Chiajna, în turul 4 al Cupei României

Steaua București a aflat astăzi numele adversarului pe care îl va întâlni în turul 4 al Cupei României. Marți, 10 septembrie, sau miercuri, 11 septembrie, militarii vor da piept cu Concordia Chiajna, echipă pe care vor fi nevoiți să o învingă, pentru un loc în șaisprezecimile cupei.

Concordia Chiajna joacă în acest moment în Liga 2. După 5 etape, echipa ilfoveană ocupă locul 12. Are 2 victorii ( 1-0 cu Dago Getica și 2-1 cu Farul), ambele acasă, două înfrângeri, ambele cu echipe pesediste (1-3 cu FC R și 0-3 cu Turris), și un egal (0-0 la Timișoara, cu Politehnica).

Meciul din turul 4 al Cupei României se va juca pe stadionul Juventus Colentina, Steaua fiind gazdă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

În ciuda faptului că noul adversar joacă în Liga 2, Steaua pornește ca favorită, având avantajul terenului propriu, al suporterilor și al istoriei, care o obligă să treacă mai departe, în șaisprezecimile Cupei României. Steaua București – Concordia Chiajna va fi primul examen adevărat pentru băieții lui Oprița. În funcție de ce vor realiza în acest meci, ne vom putea face o idee despre cât de bună este această echipă și ce șanse are la promovare.

Forza Steaua!