ACS Electrica Steaua bucurești 0-13

ACS Electrica – Steaua București, 0-13 (0-6)

Meciul din Etapa 3, cu ACS Electrica, a fost pentru Steaua mai degrabă o listă. O listă cu goluri, minute și marcatori. Din nou, steliștii s-au impus fără probleme, cu un scor fluviu.

Steaua București: Horia IANCU – Marian NEAGU, Dorin CAPOTĂ, Ovidiu MORARIU, Cosmin MIHAI – Marian NEAGOE, Liviu BĂJENARU, Rareș ENCEANU, Alin ROBU – Robert ELEK, Andrei ANTOHI

Rezerve: Meilă – Bactăr, A. Ilie, Niculae, Niţu, Bărbulescu, Răsdan.

Antrenori: Daniel Oprița și Iulian Miu

Steaua a avut nevoie de doar 9 minute pentru a decide partida. Asta deoarece, în minutul 9, scorul era deja 3-0 pentru roș-albaștri. Andrei Antohi a deschis scorul, în minutul 6, Capotă l-a majorat în minutul 8, după o bâlbâială în careu a celor de la ACS Electrica, iar același Antohi a pus practic capăt partidei în minutul 9, când a marcat pentru 3-0.

Cu cele trei puncte în plasă, steliștii s-au relaxat. A urmat o perioadă de liniște, iar, pe final de repriză, profitând și de oboseala adversarilor, Steaua a marcat din nou. Antohi a realizat hat-trick-ul, în minutul 37, Cosmin Mihai a făcut 5-0, în minutul 41, iar Elek a stabilit scorul la pauză, 6-0, în minutul 42.

Din păcate, prima repriză nu a fost în totalitate fericită pentru Steaua. Pe parcursul ei, Morariu a ieșit accidentat, fiind schimbat cu Bactăr. Rămâne de văzut dacă fundașul central stelist va fi apt pentru meciul de cupă, cu Concordia Chiajna.

Repriza secundă

După pauză, Oprița a făcut toate cele trei schimbări rămase, introducându-i în teren pe Nițu, Niculae și Răsdan. Steaua a continuat să conducă partida, marcând din nou foarte repede. Marcator a fost Cosmin Mihai, în minutul 47.

Au mai urmat încă 6 goluri: Răsdan, în minutul 61, Niculae în minutele 72, 87 și 89, Bactăr, în minutul 78 și Neagu, în minutul 85. Steaua București a zdrobit cu 13-0 ACS Electrica, echipa pe care AMFB a băgat-o cu forța în Liga 4, doar pentru a putea respinge cererea de înscriere a celor de la Progresul București.

Etapa 4, fără spectatori; În cupă, la Berceni

În etapa cu numărul 4, Steaua nu va mai juca pe stadionul Juventus, din Colentina, din cauza unor neînțelegeri cu Daco-Getica. Astfel, partida cu ACS Unirea Politehnica, de sâmbătă, 7 septembrie, se va juca în Complexul Sportiv Steaua, pe terenul 6. Jocul se va disputa fără spectatori din cauza limitărilor generate de lucrările de modernizare a stadionului Steaua. Însă partida va putea fi urmărită pe Steaua TV.

De asemenea, și meciul din Cupa României, cu Concordia Chiajna, se va disputa pe un alt stadion. Steaua a ales terenul celor de la ACS Berceni.