Steaua București - ACSU Poli

Avancronică: Steaua București – ACSU Poli

Steaua a făcut victime în stânga și în dreapta, în acest început de sezon, reușind să bage atât de tare frica în adversari încât cei de la Dinamo au ales să piardă la masa verde, decât să fie umiliți la scoruri greu de imaginat. În următoarea etapă, însă, militarii vor da peste o echipă mai curajoasă. ACSU Poli va veni în Ghencea sâmbătă, însă, va veni pe un stadion gol. Meciul se joacă fără suporteri.

Echipa probabilă a Stelei

Horia IANCU – Marian NEAGU, Dorin CAPOTĂ, Sergiu Bactăr, Cosmin MIHAI – Marian NEAGOE, Liviu BĂJENARU, Rareș ENCEANU, Florin Răsdan – Robert ELEK, Andrei ANTOHI

Rămâne de văzut dacă Daniel Oprița va alege să joace cu titularii sau dacă va da o șansă și fotbaliștilor care au jucat mai puțin în acest început de sezon. Cu siguranță, însă, nu va putea miza pe Ovidiu Morariu. Fundașul stelist a părăsit accidentat partida cu ACS Electrica, din etapa precedentă.

Meciul cu ACSU Poli nu este în acest moment chiar atât de important. În schimb, meciul din Cupa României, cu Concordia Chiajna, este fără dar și poate cel mai important meci al toamnei. Dacă Steaua trece de Concordia Chiajna, va atinge șaisprezecimile Cupei României și va provoca o foarte mare surpriză în întreg fotbalul românesc.

Până la meciul de cupă, care va avea loc miercuri, 11 septembrie, rămâne totuși meciul cu ACSU Poli. Blazonul ne obligă să câștigăm partida, indiferent de primul 11 folosit. Din păcate, meciul, care va avea loc pe terenul 6, în Ghencea, va fi fără spectatori. Conducerea clubului a luat această decizie pentru a evita incidente nedorite. În complexul sportiv Steaua, în acest moment, au loc mai multe lucrări de modernizare. Astfel, siguranța sptectatorilor este pusă în pericol. E un risc pe care conducerea clubului a decis să nu și-l asume.

Meciul Steaua București – ACSU Poli va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17:30. Va fi transmis pe Steaua TV.