Steaua București - FC r2 4-0

Steaua București – FC R 2, 4-0 (1-0)

Cu FC R 2, Steaua București nu a avut probleme. S-a impus ușor împotriva celor care susțin că sunt rapidiști, adunând încă trei puncte în lupta pentru titlu.

Steaua București: 1. Teodor Meilă, 20. Marian Neagu, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr 13. Adrian Ilie, 15. Valentin Bărbulescu 8. Andrei Neagoe, 30. Liviu Băjenaru, 11. Andrei Antohi, 31. Robert Elek, 10. Rareș Enceanu.

Rezerve: Horia Iancu – Vali Neaga, Cosmin Mihai, Alin Robu, Vlad Nițu, Valentin Niculae, Florin Răsdan.

Steaua nu a avut milă de FC R 2

Steaua a început meciul prudent, arătând mai mult respect față de adversar decât ar fi trebuit. Totuși, a dominat, apropiindu-se încetul, cu încetul de poarta adversă. În cele din urmă, a venit și golul. În minutul 36, Antohi a întors o minge în careu pentru Neagoe, iar mijlocașul stelist a redirecționat-o în poarta rapidistă. 1-0 a fost și scorul primei reprize.

În repriza secundă, steliștii au prins mai multă încredere. Proaspăt intrat pe teren, Răsdan a dus scorul la 2-0, în minutul 48, cu un șut de la marginea careului, fix în vinclu. A fost un gol frumos, dar nu la fel de frumos ca golul de 3-0, marcat de Elek, în minutul 61. Atacantul stelist a primit la marginea careului rapidist o pasă de la Băjinaru, a oprit mingea a privit la poartă și a trimis balonul tot în vinclu, în stilul lui Thierry Henry.

A fost momentul în care cei de la FC R 2 au cedat. Scăpat pe contraatac, Vali Niculae a făcut 4-0, în minutul 76, după o cursă pornită chiar de la mijlocul terenului. Până la final, steliștii au continuat să controleze jocul, dar nu au mai marcat.

Steaua București – FC R 2 s-a terminat cu o victorie clară a steliștilor. E o primă luptă câștigată, însă războiul de abia acum începe.